İyi rap dinlemeler. Yakın zamanda Rota ve Joker arasında bir diss kapışması başladı ve en son Joker'in atmış olduğu "Cry" isimli parça ile şu ana kadar elimizde olan son parçayı dinlemiş olduk. Bu dissleşme hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimin önde götürdüğünü düşünüyorsunuz, sizce bu savaşı Joker bitirdi mi? Kendi düşüncelerime geçecek olursam... Kazanan Joker. Ancak bu sağlıklı bir dissleşme olmadı kesinlikle, iki tane bu Vatanın başarılı şarkıcısı birbirlerine yakışmayan ithamlarda bulundular. İkisi de bu ülkeyi temsil eden birer rapçi. Terö*ist gibi ithamlar kesinlikle yakışmadı ve birbirlerine vermemeleri gereken zararları verdiler. Ancak Rota'nın yaptığı da çok mantıklı değildi açıkçası, düet isteyen dinleyiciye küfürle yanıt vermek nedir? Rota hak ettiğini buldu ama keşke bunlar yaşanmasaydı.
Joker kariyerini diss üzerine inşa ettiği için joker bariz üstün. Diss harici de hype bi durumu yok zaten. Ama Rota ara ara çıkıp güzel parçalar bırakıyor milyonluk.
Joker kariyerini diss üzerine inşaa ettiği için joker bariz üstün. Diss haricide hype bir durumu yok zaten. Ama rota ara ara çıkıp güzel parçalar bırakıyor milyonluk.
Genel olarak baktığımızda benim için Rota'nın müzikali, sesi ve ritmi daha güzel. Diss savaşını dinlemedim, haberim yok. Kronolojik sırada atan olursa dinlerim.
Bana kızabilir bazıları ancak Joker diss adamı, bu konularda gayet iyi haliyle. Diss'lerin hepsini dinledim ve Joker'in switch'leri, beat'leri vs. çok iyi. Rota sadece cevap olsun diye yazmış bence, şarkı kısmı yok yani. Başta Rota'nın punchlar daha iyiydi bence, direkt Joker'e ithafendi. Joker'in ilk şarkısındaki punch'lar biraz kalitesiz, genelde kalan punch'lardı.
Genel olarak baktığımızda benim için Rota'nın müzikali, sesi ve ritmi daha güzel. Diss savaşını dinlemedim, haberim yok. Kronolojik sırada atan olursa dinlerim.
Ben genel olarak Jokeri sevmiyorum. Adamın şarkılarında kafiye çok zor oluyor ve kulağa hitap için kafiye az da olsa lazım. Beatler de güzel olmuyor genelde. Bir şarkının olmazsa olmaz en dinlenebilir yanı beat çünkü.