Bence bu çok yanlış bir şey ya. Sen bir sanatçısın, kalemin güçlü. Git yaz, üret, türet, derdini şarkında anlat. Böyle olaylarda böyle şeyler beni çok tilt ediyor.
Bence bu çok yanlış bir şey ya. Sen bir sanatçısın, kalemin güçlü. Git yaz, üret, türet, derdini şarkında anlat. Böyle olaylarda böyle şeyler beni çok tilt ediyor.
Kesinlikle, Jokeri millete sallıyor diye sevmeyenleri ben anlamıyorum. Bu kültür amerikada da böyleydi x bir yerde de böyle ilerliyor. Birinin haraketlerini, tarzını, yaptığı müziği sevmiyorsan ve kalemine güveniyorsan sallamak en doğal hakkın. Şu an 'rap' yapıyor adı altında taptıkları adamların şarkılarını yapay zekaya yaptırırsın. Ciddi anlamda rapi seven bir insanın joker gibi bir kaleme hater olması bana çok ilginç geliyor. Şehinşah, joker, hayki,allame, sagopa, ceza, sansar, defkhan.. liste uzar gider aklıma anlık bunlar geldi. Bu işe ciddi anlamda kafa yormuş adamlar. Rotayıda şu olaylara kadar top 10'uma alırdım ama artık almam. Karakter olarak baya çapsız olduğunu farkettim.