Subzero Uzman Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 165 Beğeniler 16 17 Haziran 2025 #1 Hem iş hem oyun için kullanabileceğim sessiz, uzun ömürlü, kaliteli ve tasarımı güzel bir mekanik klavye arıyorum. Royal Kludge M65 Famicom RGB modelini Sinerji'de gördüm, fiyatı yaklaşık 2.300 TL. Bu klavye bu ihtiyaçlar için uygun mu? Aynı bütçe civarında daha iyi alternatifler varsa önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleme: 17 Haziran 2025
Hem iş hem oyun için kullanabileceğim sessiz, uzun ömürlü, kaliteli ve tasarımı güzel bir mekanik klavye arıyorum. Royal Kludge M65 Famicom RGB modelini Sinerji'de gördüm, fiyatı yaklaşık 2.300 TL. Bu klavye bu ihtiyaçlar için uygun mu? Aynı bütçe civarında daha iyi alternatifler varsa önerilerinizi bekliyorum.
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 17 Haziran 2025 #2 Subzero dedi: Hem iş hem oyun için kullanabileceğim sessiz, uzun ömürlü, kaliteli ve tasarımı güzel bir mekanik klavye arıyorum. Royal Kludge M65 Famicom RGB modelini Sinerji'de gördüm, fiyatı yaklaşık 3.000 TL. Bu klavye bu ihtiyaçlar için uygun mu? Aynı bütçe civarında daha iyi alternatifler varsa önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ihtiyaçlar için bence yeterli derecede uygun. Ancak 3k biraz çok gibi.
Subzero dedi: Hem iş hem oyun için kullanabileceğim sessiz, uzun ömürlü, kaliteli ve tasarımı güzel bir mekanik klavye arıyorum. Royal Kludge M65 Famicom RGB modelini Sinerji'de gördüm, fiyatı yaklaşık 3.000 TL. Bu klavye bu ihtiyaçlar için uygun mu? Aynı bütçe civarında daha iyi alternatifler varsa önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ihtiyaçlar için bence yeterli derecede uygun. Ancak 3k biraz çok gibi.
KS KS Subzero Uzman Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 165 Beğeniler 16 17 Haziran 2025 #3 Recep Tayyip İvedik dedi: Bu ihtiyaçlar için bence yeterli derecede uygun. Ancak 3K biraz çok gibi. Genişletmek için tıkla... klavyenini Fiyatını yanlış yazdım hocam fiyatı 2.300 TL benim bütçem 3000 TL demek istemiştim.
Recep Tayyip İvedik dedi: Bu ihtiyaçlar için bence yeterli derecede uygun. Ancak 3K biraz çok gibi. Genişletmek için tıkla... klavyenini Fiyatını yanlış yazdım hocam fiyatı 2.300 TL benim bütçem 3000 TL demek istemiştim.