RTX 2060 tek fanlı EVGA modelde sıcaklık değerleri normal mi?

TECHNO TEK

Uzman
RTX 2060 EVGA tek fanlı modelin bakımlarını yeni yaptım, şu an sıfır temizlikte. Dying Light 2’de RTX açık ve DLSS Performans modundayken sıcaklık 85 dereceyi geçmedi. Fan hızı yüzde 90 civarında çalışıyor. FurMark sonucunu da aşağıya ekledim. Bu sıcaklık değerleri bu model için normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakım yapıldı pedler yeni macun yeni bir tane bile toz yok chipsete kusursuz şekilde yaydım pumpout yapma ihtimalide az.
Bu attığın fotoğraflar bakım yapılmamış hali mi? Öyleyse kötü durumdaymış, bakım yaptıysanız ve değerleri normale çektiyseniz tamamdır.

Bu bakımlı hali ise çok kötü durumda hocam. Doğru bakım yaptığınıza emin misiniz hocam? Pedlerin kalınlığı doğru mu? Hangi macun kullandınız hocam? Soğutucun montajı doğru yaptınız mı?

Hocam hiçbir sıkıntı yok ama pedler ice Dragon diye bir marka o sıkıntı yaratır mı?

Kalınlıkları doğru mu hocam? Kalınlıkları büyük ise eğer blok GPU'ya temas etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…