Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.377 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.601 24 Ağustos 2024 #11 Michael Scofield dedi: Arkadaşım %35 dedi bende yazdım belli edince ne oluyor sizin gibi "sigma, thomas shelby, babapro" olamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız siteyi kaynak göstermek yasak ve yanlış bilgi veriyor yani kısaca yanlış bilgi yayıyorsunuz.
Michael Scofield dedi: Arkadaşım %35 dedi bende yazdım belli edince ne oluyor sizin gibi "sigma, thomas shelby, babapro" olamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız siteyi kaynak göstermek yasak ve yanlış bilgi veriyor yani kısaca yanlış bilgi yayıyorsunuz.
Michael Scofield Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 695 Çözümler 5 Beğeniler 317 Yer Antalya 24 Ağustos 2024 #12 Ruindry dedi: Kullandığınız siteleri kaynak göstermek yasak ve yanlış bilgi veriyor yani kısaca yanlış bilgi yayıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kullandığım siteyi nerede kaynak belirt mişim alın bu siteden baktım cevap bu mu dedim.
Ruindry dedi: Kullandığınız siteleri kaynak göstermek yasak ve yanlış bilgi veriyor yani kısaca yanlış bilgi yayıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kullandığım siteyi nerede kaynak belirt mişim alın bu siteden baktım cevap bu mu dedim.
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.377 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.601 24 Ağustos 2024 #13 Michael Scofield dedi: Kullandığım siteyi nerede kaynak belirt mişim alın bu siteden baktım cevap bu mu dedim. Genişletmek için tıkla... Yüzdelik dilimli cevapların genelde hangi siteden alıntı yapıldığına aklımız eriyor.
Michael Scofield dedi: Kullandığım siteyi nerede kaynak belirt mişim alın bu siteden baktım cevap bu mu dedim. Genişletmek için tıkla... Yüzdelik dilimli cevapların genelde hangi siteden alıntı yapıldığına aklımız eriyor.
Michael Scofield Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 695 Çözümler 5 Beğeniler 317 Yer Antalya 24 Ağustos 2024 #14 Ruindry dedi: Yüzdelik dilimli cevapların genelde hangi siteden alıntı yapıldığına aklımız eriyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığım siteyi kaynak göstermedim ama değil mi?
Ruindry dedi: Yüzdelik dilimli cevapların genelde hangi siteden alıntı yapıldığına aklımız eriyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığım siteyi kaynak göstermedim ama değil mi?
KS KS L Lock Up Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 590 Çözümler 3 Beğeniler 114 24 Ağustos 2024 #15 Ruindry dedi: 1080P için oyun keyfinizi bozacak bir performans kaybı olmaz hocam alabilirsiniz ikinci el alıyorsunuz değil mi? 0 fiyatları çok absürt o kartların. Genişletmek için tıkla... Founders Edition modelini alacağım. İkinci el.
Ruindry dedi: 1080P için oyun keyfinizi bozacak bir performans kaybı olmaz hocam alabilirsiniz ikinci el alıyorsunuz değil mi? 0 fiyatları çok absürt o kartların. Genişletmek için tıkla... Founders Edition modelini alacağım. İkinci el.