RTX 3050 ne kadar götürür?

Penguin

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, Acer Nitro 5 var ve ekran kartı RTX 3050 4 GB. Sizce ne kadar götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Acer Nitro 5 var ve ekran kartı RTX 3050 4 GB. Sizce ne kadar götürür?

Götürmez. 6 GB VRAM laptoplar bile bütçe sıkıntısı yoksa önermiyoruz. 4 GB günümüzde çok az. Ancak yaptığınız işe göre de değişir.

Götürmez, maalesef 4 GB RTX 3050 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Mümkün mertebe cihazı satıp daha üst bir cihaza çıkmaya bakın.

RTX 3050 Ti kullanıyorum, aralarında çok fark yok. Bu bile artık ağır oyunlarda yetersiz kalıyor ama beni hala iyi idare ediyor. Çoğu oyunu orta düşük oynatıyor. Bu yılda RTX 4050'den aşağısı alınmamalı. Son cikan BF6'da oynanmayacak kadar kötü performans veriyor mesela.

Laptop için bilmiyorum ama RTX 3050 gerçekten kötü bir ekran kartı mı? GTX 1650 kullanan olarak sanırım çağ dışında kaldım.

Götürmez, maalesef 4 GB RTX 3050 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Mümkün mertebe cihazı satıp daha üst bir cihaza çıkmaya bakın.

Haklısınız hocam laptop almaktan pişman oldum, ileride masaüstü sistem toplayacağım. Ağırlıklı olarak CS2 oynuyorum ve hikayeli oyunlar oynuyorum 2-3 yıl götürse iyi olur benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…