Red Sword Çalışkan Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 3 5 Eylül 2025 #1 Merhaba, Cronos: The New Dawn oyununda RTX 3060 Ti ile sorun yaşıyorum. AMD Ryzen 5 5600X işlemci ve 32 GB RAM bulunuyor ama 2K çözünürlükte, DLSS Balanced ve orta ayarlarda bile FPS 40-50-60 arasında gidip geliyor ve kasıyor. Sebebi nedir acaba?
Merhaba, Cronos: The New Dawn oyununda RTX 3060 Ti ile sorun yaşıyorum. AMD Ryzen 5 5600X işlemci ve 32 GB RAM bulunuyor ama 2K çözünürlükte, DLSS Balanced ve orta ayarlarda bile FPS 40-50-60 arasında gidip geliyor ve kasıyor. Sebebi nedir acaba?
except Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 676 5 Eylül 2025 #2 Kartınız o oyun için yetersiz. Artı 0 Eksi
Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 Beğeniler 680 5 Eylül 2025 #3 Oyunun optimizasyonu çok kötü ve ekran kartınız yetersiz, Dost Kayaoğlu videosunda 4090 ekran kartı ile kasmalar yaşadığını belirtmişti. Artı 0 Eksi
Oyunun optimizasyonu çok kötü ve ekran kartınız yetersiz, Dost Kayaoğlu videosunda 4090 ekran kartı ile kasmalar yaşadığını belirtmişti.
except Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 676 5 Eylül 2025 #4 Batur dedi: Oyunun optimizasyonu çok kötü ve ekran kartınız yetersiz, Dost Kayaoğlu videosunda 4090 ekran kartı ile kasmalar yaşadığını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... RT açıkken oluyor diyorlar. Yeni patch ile düzelecekmiş. Artı 0 Eksi
Batur dedi: Oyunun optimizasyonu çok kötü ve ekran kartınız yetersiz, Dost Kayaoğlu videosunda 4090 ekran kartı ile kasmalar yaşadığını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... RT açıkken oluyor diyorlar. Yeni patch ile düzelecekmiş.
Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 Beğeniler 680 5 Eylül 2025 #5 except dedi: RT açıkken oluyor diyorlar. Yeni patch ile düzelecekmiş. Genişletmek için tıkla... Başlı başına saçma bir teknoloji bence çoğu oyunun yapısını bile bozuyor. Artı 0 Eksi
except dedi: RT açıkken oluyor diyorlar. Yeni patch ile düzelecekmiş. Genişletmek için tıkla... Başlı başına saçma bir teknoloji bence çoğu oyunun yapısını bile bozuyor.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 820 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 566 5 Eylül 2025 #6 Bu oyundaki RT, path RT kadar FPS düşürüyor hiç optimize edilmemiş. Ekran kartı path RT açılmış gibi yüke giriyor. Artı 0 Eksi
Bu oyundaki RT, path RT kadar FPS düşürüyor hiç optimize edilmemiş. Ekran kartı path RT açılmış gibi yüke giriyor.
KS KS Red Sword Çalışkan Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 3 5 Eylül 2025 #7 except dedi: Kartınız o oyun için yetersiz. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda ya da gereksimlere göre baktım yeterlidir diye düşündüm çünkü böyle yapmaya başladı dedim benim ekran kartında mı sıkıntı var. Batur dedi: Oyunun optimizasyonu çok kötü ve ekran kartınız yetersiz, Dost Kayaoğlu videosunda 4090 ekran kartı ile kasmalar yaşadığını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Anladım bende kendi ekran kartımda sorun armaya başlamıştım. Mesela 007 First Light almak istiyorum ama mesela gereksimler karşılar mı 3060 Ti açar mı bilmediğimi için alamıyorum. Artı 0 Eksi
except dedi: Kartınız o oyun için yetersiz. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda ya da gereksimlere göre baktım yeterlidir diye düşündüm çünkü böyle yapmaya başladı dedim benim ekran kartında mı sıkıntı var. Batur dedi: Oyunun optimizasyonu çok kötü ve ekran kartınız yetersiz, Dost Kayaoğlu videosunda 4090 ekran kartı ile kasmalar yaşadığını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Anladım bende kendi ekran kartımda sorun armaya başlamıştım. Mesela 007 First Light almak istiyorum ama mesela gereksimler karşılar mı 3060 Ti açar mı bilmediğimi için alamıyorum.