Çözüldü RTX 3070 2K 240Hz çıkış vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burakk

Uzman
Ekran kartım EVGA RTX3070 FTW3 Ultra, maximum 8K'nin her türlü Hertz değerini desteklenmesine rağmen AOC 240 Hz DisplayPort girişi maximum en iyimser bakış açısıyla 1440P'de 165 Hertz alabiliyorum.
Monitörüme zarar vermeden ne yapılabilir, yoksa illa monitör mü değiştiricez?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p çözünürlükte 240 Hz alamıyorsanız eğer: Windows'un görüntü ayarları kısmından yenileme hızı ayarını 240 Hz çevirin. Bazen NVIDIA kontrol panelinde Windows'tan ayarlamadığınız takdirde 240 Hz seçeneğini seçemiyorsunuz.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Ne oldu hocam? Çözüldü mü? Her halükarda o monitör ile 1440p 240 Hz alamazsınız. 1080p 240 Hz alırsınız.

1080p monitörde 1440p açmaya çalıştınız diye yorumladım cevap vermediğinize göre...

Son düzenleme:

Yok reis ya bilgisayar toplama hevesimin ilk ürünüydü bu monitör. Donanımlarla ilgili eksiklerim varken aldığım bir donanımdı. Monitörle ilgili birçok şey bana göre tamamdı ama 1080P'ye o dönem tamamdım, iyi diyordum ama çözünürlük nediri tam olarak yeni çözdüğüm için 2K'yı 240Hz'te oynayamamak çok kötü oldu. Yeni bir konu açacağım az sonra monitör önerisiyle ilgili. Oyun oynamak için toplamıştım ama monitörün Display bağlantısı 1.3 olsa 2 iş çıkmayacaktı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Reis bir de bir ricam bir Windows başlat menüsüyle ilgili ne ne işe yarıyor detaylı şekilde anlatsan olmaz mı ya?

İşe yaradıysa ne mutlu. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.

Aynen kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…