RTX 3070 Forza Horizon 4 Değerleri Nasıl?

Scania V8

Uzman
  • Ryzen 5 5600 (Stok Fan)
  • RTX 3070
  • 1x16 RAM
High Ayarlar. Ultra'da Ekran Kartı 63-64 zaman zaman 65 çıkıyor. Fan devri yine aynı şekil %32-38 arası. Ortalam %35-36 arası

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye High ayarlarda oynuyorsunuz ki? 3070 bu oyunu cok rahat kokleyebilecek kapasitede bir GPU, ozellikle de 1080p'de. GPU'nuzun yarisi bile anca kullanilmis, biraz ayar acmanizi oneririm. Degerler iyi.

Bu arada cift kanal bellege gecmenizi oneririm.

• Ryzen 5 5600 (stok fan)
  • RTX 3070.
  • 1x16 RAM.
High ayarlar. Ultra'da ekran kartı 63-64 zaman zaman 65 çıkıyor. Fan devri yine aynı şekil %32-38 arası. Ortalam %35-36 arası.

Eki Görüntüle 79055

Hocam çok da iyi bir performansı yok gibi geldi bana. Ben 6500 XT ile Ultra ayarlarda 55-60 arası FPS değeri alıyorum. Bence grafikleri daha da arttırın bu arada. İşlemcideki yükü kaldırırsınız.

Hocam çok da iyi bir performansı yok gibi geldi bana. Ben 6500 XT ile Ultra ayarlarda 55-60 arası FPS değeri alıyorum. Bence grafikleri daha da arttırın bu arada. İşlemcideki yükü kaldırırsınız.
Genel anlamıyla ekran kartı ve işlemci arasındaki sıcaklık değerlerini baz alarak bu konuyu açtım. FPS anlamında değil.

Hocam Sabit 165 FPS alabilmek içindi aslında. 2. ram'i alıp 32 yapacağım en kısa sürede.

Genel anlamıyla ekran kartı ve işlemci arasındaki sıcaklık değerlerini baz alarak bu konuyu açtım. FPS anlamında değil.
CPU dereceleri stok fan icin iyi, tabii daha iyi olsa hos olurdu. Ekran kartinin dereceleri de o fan hizina gore iyi, sorun yok.
Hocam sabit 165 FPS alabilmek içindi aslında.
1080p'de iseniz cok rahat en yuksek ayarlarda 165 FPS cekersiniz zaten 3070 ile bu oyunda. High'dan yuksege cikinca direkt 165 FPS veremez hale mi geliyor sistem?

yok düşüşler oluyor 150-155 arası o yüzden. Etki etmiyor zevkime ama psikolojik diyeyim.

yok düşüşler oluyor 150-155 arası o yüzden. Etki etmiyor zevkime ama psikolojik diyeyim.
Ekran Kartı 2. el bu arada. Sıfır değil.

Yok düşüşler oluyor 150-155 arası o yüzden. Etki etmiyor zevkime ama psikolojik diyeyim.
Ilginc. High ayarlarda kotu duran bir oyun kesinlikle degil FH4 ama CPU etkisi olmayan ayarlari acmanizi oneririm yine de acikcasi. Tek tek acip test edebilirsiniz bos vaktinizde. Grafik ayarlari menusunde sag taraftaki bilgi kutusunda hangi ayarin hangi parcaya daha fazla yuk bindirecegini guzelce anlatmis gelistiriciler zaten, yardimci olur orasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…