RTX 3070 ile hangi AMD ekran kartı takas edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 539
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 815
  • Etiketler Etiketler
    mavi ekran
@Physic
@avria
@Algos
Performans için değil AMD ekran kartına alıştığım için geçmek istiyorum. AMD arayüzünü seviyorum. NVIDIA arayüzü kötü geliyor.

Bence RX 6800'ye geçmeni öneririm. RX 6800 XT'de olur aslında ama fazla güç tüketiyor. Nereden baksan 20-25 FPS artı alınca 50-60 Watt fazla çekiyor. Bu görünen taraf bir de.

RX 6800 sergilediği performansa göre RX 6700 XT ile neredeyse aynı sayılır güç tüketimi.
RX 6800 bulabilirseniz takas edecek ve sağlam durmayın derim.

Son düzenleme:
@Rustin Cohle
Üstüne para eklemeden geçmem lazım ve RX 6800 XT ile takas etmek isteyen bulabileceğimi sanmiyorum.
Hocam Kimse 6800 verip de 3070 almaz, yani ben sanmıyorum. En mantıklısı eldeki kartı satıp takasla uğraşmadan kart almak. 3070 ile 6700XT takaslayan da çıkmaz bence. Elinizdeki kart Gigabyte olmasa ciddi şekilde ben düşünürdüm 3070'i bu arada ama Gigabyte markasını sevmiyorum.

@Seeker
RX 6700 XT ile takas isteyen var ama mantıklı olur mu bilmiyorum. RX 6800 düşünüyordum aslında.

@Seeker
RX 6700 XT ile takas isteyen var ama mantıklı olur mu bilmiyorum. RX 6800 düşünüyordum aslında.
Performans için istemediğinizi yazmıştınız, yani AMD arayüzü öncelik diyorsanız 6700XT de tercih edilebilir ama tabii almışken de düzgün bir model alın derim.

Ama benim fikrim şu; eldeki kartı satın. ±1000₺ farkla RX 6800 kovalayın.

@Rustin Cohle
Üstüne para eklemeden geçmem lazım ve RX 6800 XT ile takas etmek isteyen bulabileceğimi sanmiyorum.

Hocam tabii ki size kalmış bir durum ama ben olsam 3070'den geçerken RX 6800 altına bakmazdım tabii takas yapacak insan bulmanız zor olur. Kendi kartınızı satıp pazarlık ile başka kart alırsanız daha mantıklı olur ama RTX 3000 serisinde şu an FSR fg modu geldi çok sağlam bir kart 3070.

6800 alman daha mantikli olur. 6700 XT oyununa gore downgrade bile sayilabiliyor. Her ne kadar performans icin gecmiyorum desen de sonucta degisim ugrasina giriyorsan bi' getirisi de olmali yani. Tabii 6700 XT, VRAM yonunden cok buyuk upgrade, bu yuzden o da mantikli.

Bende 6800 XT olsa 3070 ile takas etmezdim. Yapacağın en mantıklı şey eğer AMD istiyorsan bu kartı satıp üzerine para koyarak 7800 XT almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…