RTX 3070 miningli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emirrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 81
  • Etiketler Etiketler
    3070 mining

emirrr 1

Çalışkan
Yer
Mexico
Satın alacağım RTX 3070 var, non LHR kart. Kartın PCB'sinde yanma, sararma yok; güvenlik etiketiyle oynanmamış. Güvenlik etiketiyle oynanmadığı gibi de yıllar içerisinde değişmesi gereken termal performansı bana çok iyi durumda gibi geldi. Sizce mining yapılmış mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılmış gibi durmuyor ama 3000 serisi kart alıyorsan da asıl açılmadıysa kork bence. Bakım yapılmamış uzun süre kullanılmış öyle düşün.

3000 ve 6000 serisi kartlar artık epey eskidi. Sağlam değerlere sahip kartlar zaten açılmış oluyor ama bu görsel bir şey açıklamıyor. HWiNFO ile SS atın.

Etiket olanın üstündeki vida.

Kartın üzerindeki diğer çiziklerle beraber beni çok şüphelendirmedi.

3000 ve 6000 serisi kartlar artık epey eskidi. Sağlam değerlere sahip kartlar zaten açılmış oluyor ama bu görsel bir şey açıklamıyor. HWiNFO ile SS atın.

Yakın zamanda GPU-Z atacağım hocam, satıcının dönmesini bekliyorum. Ayrıca 3070 Ti bar aynı paraya var. Hocam, sizce 3070 Ti alıp risk almamak, daha fazla fan gürültüsüne katlanmak mı yoksa TUF'u alıp kafamın rahatına bakmak mı? Ayrıca güç olarak da çok farklı değiller, anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…