Ekran kartımın normal sıcaklığı 75 dereceyi geçmiyor. RAM sıcaklıkları ise 80 derecelerde; fakat hotspot 97-98 derecelere çıktığı için 2500 RPM ekran kartı fanını dinlemek zorunda kalıyorum. Zotac RTX 3080 Trinity modeli. RAM'leri için Ice Dragon termal pad kullanıyorum. Termal macun olarak da MasterGel Pro V2 kullanıyorum.
Ekran kartımın normal sıcaklığı 75 dereceyi geçmiyor. RAM sıcaklıkları ise 80 derecelerde; fakat hotspot 97-98 derecelere çıktığı için 2500 RPM ekran kartı fanını dinlemek zorunda kalıyorum. Zotac RTX 3080 Trinity modeli. RAM'leri için Ice Dragon termal pad kullanıyorum. Termal macun olarak da MasterGel Pro V2 kullanıyorum.
Bende de AMP Holo versiyonu var. Aynı sorunu yaşıyorum, Yaz aylarında normal bu kart için. Undervolt yapsakta sonuç pek değişmiyor hotspot kısmında en azından. Ped ve macun bakımını yapın öyle kullanın bir şey olmaz.
Yaptığınız bakım pek sağlıklı olmamış. Macun yerine pomp out riskini azaltmak amacı ile faz değişimli pad öneririm. VRAM sıcaklığı ise hot spot düştükçe daha da azalır ama bu hali de normal.