Çözüldü RTX 4050 & i5 12500H sistem Elden Ring'te kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Colonell

Uzman
  • RTX 4050.
  • i512500H.
  • 16 GB DDR5 RAM
  • 1TB M.2 SSD
Sistemim Elden Ring'i yüksek ayarlarda oynatabilecek bir sistem diye biliyordum ama orta ayarlarda bile kasıyor yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Sürekli donmasını çözdüm ama düşük FPS vermesini çözemedim. Eğer aynı problemi yaşayan olursa deneyebilir:
1. Elden Ring dosya konumundan Cheat Engine kapatın.
2. oyunu açtıktan sonra görev yöneticisine gelip Elden Ring'e sağ tık yapıp ayrıntılara gir kısmına tıklayın.
3. tekrar Elden Ring'e sağ tık yapıp benzeşmeyi ayarla kısmı var onu açıp CPU 0 olan kısmı kapatın oyuna girin.
Oynayabiliyor olman lazım. Oyundayken ki Ekran kartı, işlemci, ram istatistiklerini atar mısın?

Sürekli donmasını çözdüm ama düşük FPS vermesini çözemedim. Eğer aynı problemi yaşayan olursa deneyebilir:
1. Elden Ring dosya konumundan Cheat Engine kapatın.
2. oyunu açtıktan sonra görev yöneticisine gelip Elden Ring'e sağ tık yapıp ayrıntılara gir kısmına tıklayın.
3. tekrar Elden Ring'e sağ tık yapıp benzeşmeyi ayarla kısmı var onu açıp CPU 0 olan kısmı kapatın oyuna girin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…