A Attar Becerikli Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 205 Çözümler 1 Beğeniler 38 12 Mayıs 2025 #1 MSI RTX 4060 Aero ITX ekran kartım coil whine yapınca sattım. Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce aldım yarın kargo gelecek. Kartı takıp direkt çalışır mı driver sil yükle yapmalı mıyım?
MSI RTX 4060 Aero ITX ekran kartım coil whine yapınca sattım. Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce aldım yarın kargo gelecek. Kartı takıp direkt çalışır mı driver sil yükle yapmalı mıyım?
Çözüm Afterbyte 12 Mayıs 2025 Yeni ekran kartını takıp çalıştırabilirsin ama tavsiyem DDU ile sürücüleri silip tekrar kurman en temizidir. Başın ağrımaz sonrasında en azından. @Attar Hallettiniz mi?
Yeni ekran kartını takıp çalıştırabilirsin ama tavsiyem DDU ile sürücüleri silip tekrar kurman en temizidir. Başın ağrımaz sonrasında en azından. @Attar Hallettiniz mi?
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 12 Mayıs 2025 #2 Yeni ekran kartını takıp çalıştırabilirsin ama tavsiyem DDU ile sürücüleri silip tekrar kurman en temizidir. Başın ağrımaz sonrasında en azından. @Attar Hallettiniz mi? Son düzenleme: 15 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Yeni ekran kartını takıp çalıştırabilirsin ama tavsiyem DDU ile sürücüleri silip tekrar kurman en temizidir. Başın ağrımaz sonrasında en azından. @Attar Hallettiniz mi?
KS KS A Attar Becerikli Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 205 Çözümler 1 Beğeniler 38 15 Mayıs 2025 #3 Afterbyte dedi: Yeni ekran kartını takıp çalıştırabilirsin ama tavsiyem DDU ile sürücüleri silip tekrar kurman en temizidir. Başın ağrımaz sonrasında en azından. @Attar Hallettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir oyunda denedim çok test imkanım olmadı ama sorun yok gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Afterbyte dedi: Yeni ekran kartını takıp çalıştırabilirsin ama tavsiyem DDU ile sürücüleri silip tekrar kurman en temizidir. Başın ağrımaz sonrasında en azından. @Attar Hallettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir oyunda denedim çok test imkanım olmadı ama sorun yok gibi.