M Murat07 Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Beğeniler 44 Bugün 15:34 #1 Sistemim 4060 ekran kartı, i5 12400F, 32 GB RAM benim için ideal olan akıcı oynamak; tabii görsellikten çok ödün vermeden şu ayarları nasıl yapmalıyım? Doku süzme kalitesi Gölgelendirici ön bellek boyutu Güç yönetimi modu
Sistemim 4060 ekran kartı, i5 12400F, 32 GB RAM benim için ideal olan akıcı oynamak; tabii görsellikten çok ödün vermeden şu ayarları nasıl yapmalıyım? Doku süzme kalitesi Gölgelendirici ön bellek boyutu Güç yönetimi modu
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.087 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.623 Yer Çorum Bugün 15:41 #2 Ben bu ayarların pek bir işe yaradığını düşünmüyorum. Gölgelendiriciyi 10 GB veya sınırsız yapabilirsin. Güç yönetimi normal kalabilir. Doku süzme de yüksekte kalsın. RTX 3060 Ti ile denedim, dişe dokunur bir faydası yok.
Ben bu ayarların pek bir işe yaradığını düşünmüyorum. Gölgelendiriciyi 10 GB veya sınırsız yapabilirsin. Güç yönetimi normal kalabilir. Doku süzme de yüksekte kalsın. RTX 3060 Ti ile denedim, dişe dokunur bir faydası yok.
KS KS M Murat07 Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Beğeniler 44 Bugün 15:43 #3 Caner Uncu dedi: Ben bu ayarların pek bir işe yaradığını düşünmüyorum. Gölgelendiriciyi 10 GB veya sınırsız yapabilirsin. Güç yönetimi normal kalabilir. Doku süzme de yüksekte kalsın. RTX 3060 Ti ile denedim, dişe dokunur bir faydası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam doku süzmede kalite, yüksek kalite, performans ve yüksek performans var. Gölgelendirici 10 GB ile sınırsız farkı nedir?
Caner Uncu dedi: Ben bu ayarların pek bir işe yaradığını düşünmüyorum. Gölgelendiriciyi 10 GB veya sınırsız yapabilirsin. Güç yönetimi normal kalabilir. Doku süzme de yüksekte kalsın. RTX 3060 Ti ile denedim, dişe dokunur bir faydası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam doku süzmede kalite, yüksek kalite, performans ve yüksek performans var. Gölgelendirici 10 GB ile sınırsız farkı nedir?
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.087 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.623 Yer Çorum Bugün 15:46 #4 Tamam kalitede kullanabilirsin. 10 GB ve sınırsız yapmak da Shader Cache'in kullanacağı alanı belirliyor diskte. Ben hiçbir farkını görmedim, dilersen sınırsız yap. Teoride daha faydalı.
Tamam kalitede kullanabilirsin. 10 GB ve sınırsız yapmak da Shader Cache'in kullanacağı alanı belirliyor diskte. Ben hiçbir farkını görmedim, dilersen sınırsız yap. Teoride daha faydalı.
KS KS M Murat07 Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Beğeniler 44 Bugün 15:49 #5 Caner Uncu dedi: Tamam kalitede kullanabilirsin. 10 GB ve sınırsız yapmak da Shader Cache'in kullanacağı alanı belirliyor diskte. Ben hiçbir farkını görmedim, dilersen sınırsız yap. Teoride daha faydalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sağ olun hocam.
Caner Uncu dedi: Tamam kalitede kullanabilirsin. 10 GB ve sınırsız yapmak da Shader Cache'in kullanacağı alanı belirliyor diskte. Ben hiçbir farkını görmedim, dilersen sınırsız yap. Teoride daha faydalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sağ olun hocam.