M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 26 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar, iyi akşamlar, RTX 4060 Ryzen 5 5600 G.SKILL 8GB Ripjaws V 2x8 3200 MHz Samsung 870 EVO 500GB FSP Hyper K 600W MSI B550M Pro VDH ve MSI MAG Forge 100R kasam var. GTA 5'te FPS drop yaşıyorum, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2024
Arkadaşlar, iyi akşamlar, RTX 4060 Ryzen 5 5600 G.SKILL 8GB Ripjaws V 2x8 3200 MHz Samsung 870 EVO 500GB FSP Hyper K 600W MSI B550M Pro VDH ve MSI MAG Forge 100R kasam var. GTA 5'te FPS drop yaşıyorum, yardımcı olur musunuz?
Çözüm M M MehmetBey 27 Ocak 2024 Kedicik dedi: En son normal moda alıp denedin diye anlamışım. Benim hatam. Çözmene sevindim, iyi oyunlar dilerim! Genişletmek için tıkla... Evet günlerdir aklıma gelip duruyordu bu baktım aynı haritada sorun yok herhalde oyun şhaderları kaydederken SSD hızı yetmiyordu sanırsam. Sorunun çözümü 870 EVO performance moda alınca çözüldü.
Kedicik dedi: En son normal moda alıp denedin diye anlamışım. Benim hatam. Çözmene sevindim, iyi oyunlar dilerim! Genişletmek için tıkla... Evet günlerdir aklıma gelip duruyordu bu baktım aynı haritada sorun yok herhalde oyun şhaderları kaydederken SSD hızı yetmiyordu sanırsam. Sorunun çözümü 870 EVO performance moda alınca çözüldü.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 27 Ocak 2024 #41 Bilgisayardan bellek tanılama aracıyla RAM testi yapabilirsin veya Memtest86 kullanarak da test yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Bilgisayardan bellek tanılama aracıyla RAM testi yapabilirsin veya Memtest86 kullanarak da test yapabilirsin.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 27 Ocak 2024 #42 Kedicik dedi: Bilgisayardan bellek tanılama aracıyla RAM tesi yapabilirsin veya Memtest86 kullanarak da test yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet onu yapacağım sonradan bozulup böyle olabilir mi? Kedicik dedi: Bilgisayardan bellek tanılama aracıyla RAM testi yapabilirsin veya Memtest86 kullanarak da test yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada XMP bazen kendi kendine kapanıyor. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Bilgisayardan bellek tanılama aracıyla RAM tesi yapabilirsin veya Memtest86 kullanarak da test yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet onu yapacağım sonradan bozulup böyle olabilir mi? Kedicik dedi: Bilgisayardan bellek tanılama aracıyla RAM testi yapabilirsin veya Memtest86 kullanarak da test yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada XMP bazen kendi kendine kapanıyor.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 27 Ocak 2024 #43 MehmetBey dedi: Evet onu yapacağım, sonradan bozulup böyle olabilir mi? Genişletmek için tıkla... "Sonradan bozulup böyle olabilir mi?" derken "RAM'ler bozulup takılmaya yol açabilir mi?" demeye çalıştıysanız evet, olabilir. Artı 0 Eksi
MehmetBey dedi: Evet onu yapacağım, sonradan bozulup böyle olabilir mi? Genişletmek için tıkla... "Sonradan bozulup böyle olabilir mi?" derken "RAM'ler bozulup takılmaya yol açabilir mi?" demeye çalıştıysanız evet, olabilir.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 27 Ocak 2024 #44 Bu arada aynı haritayı 1 defa oynayınca drop yiyorum birkaç defa oynayınca sorun ortadan kalkıyor. Artı 0 Eksi
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 27 Ocak 2024 #45 MehmetBey dedi: Bu arada aynı haritayı 1 defa oynayınca drop yiyorum birkaç defa oynayınca sorun ortadan kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım sürücüyle alakalı o zaman. Ben de başka bir oyunda sürücüyü ilk güncellediğimde çok drop yemiştim ama sonradan düzelmişti. Artı 0 Eksi
MehmetBey dedi: Bu arada aynı haritayı 1 defa oynayınca drop yiyorum birkaç defa oynayınca sorun ortadan kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım sürücüyle alakalı o zaman. Ben de başka bir oyunda sürücüyü ilk güncellediğimde çok drop yemiştim ama sonradan düzelmişti.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 27 Ocak 2024 #46 Kedicik dedi: Sanırım sürücüyle alakalı o zaman. Ben de başka bir oyunda sürücüyü ilk güncellediğimde çok drop yemiştim ama sonradan düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Senin ekran kartın ne. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Sanırım sürücüyle alakalı o zaman. Ben de başka bir oyunda sürücüyü ilk güncellediğimde çok drop yemiştim ama sonradan düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Senin ekran kartın ne.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 27 Ocak 2024 #47 MehmetBey dedi: Senin ekran kartın ne? Genişletmek için tıkla... 3060 var bende. Sürücülerde genel olarak bu sorun yaşanıyor zaten. Artı 0 Eksi
MehmetBey dedi: Senin ekran kartın ne? Genişletmek için tıkla... 3060 var bende. Sürücülerde genel olarak bu sorun yaşanıyor zaten.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 27 Ocak 2024 #48 Kedicik dedi: 3060 var bende. Sürücülerde genel olarak bu sorun yaşanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bir alt sürüme geçtim sorun devam ediyor ama BF 1 de çok FPS düşüklüğü oldu. 140 150'lerde oynuyordum şu an 75 80 FPS. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: 3060 var bende. Sürücülerde genel olarak bu sorun yaşanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bir alt sürüme geçtim sorun devam ediyor ama BF 1 de çok FPS düşüklüğü oldu. 140 150'lerde oynuyordum şu an 75 80 FPS.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 27 Ocak 2024 #49 MehmetBey dedi: Bir alt sürüme geçtim sorun devam ediyor ama BF 1 de çok FPS düşüklüğü oldu. Genişletmek için tıkla... Tekrardan en güncel sürüme temiz kurulum seçeneğini seçerek yükseltin. Biraz devam eder drop sorunu ama 1-2 maç sonrasında sorunun çözülmesi lazım. Artı 0 Eksi
MehmetBey dedi: Bir alt sürüme geçtim sorun devam ediyor ama BF 1 de çok FPS düşüklüğü oldu. Genişletmek için tıkla... Tekrardan en güncel sürüme temiz kurulum seçeneğini seçerek yükseltin. Biraz devam eder drop sorunu ama 1-2 maç sonrasında sorunun çözülmesi lazım.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 27 Ocak 2024 #50 Kedicik dedi: Tekrardan en güncel sürüme temiz kurulum seçeneğini seçerek yükseltin. Biraz devam eder drop sorunu ama 1-2 maç sonrasında sorunun çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Başka haritalarda yiyorum sorun orada. Map değişince normal mi? Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Tekrardan en güncel sürüme temiz kurulum seçeneğini seçerek yükseltin. Biraz devam eder drop sorunu ama 1-2 maç sonrasında sorunun çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Başka haritalarda yiyorum sorun orada. Map değişince normal mi?