utkuversus Kategori Yetkilisi Donanım Yetkilisi Açılış Hamlesi Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 1.656 Makaleler 11 Çözümler 50 Beğeniler 2.510 Yer Ankara 4 Haziran 2025 #21 cakiiiiiii3 dedi: İşte DX11 oynuyorum ben de genelde ondan geçeceğim. Mesela FiveM'de oyun oynanmayacak derecede takılıyor yani mecbur gibi bir şey benim için geçmek. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer sorununuzun kaynağının AMD ekran kartınız olduğuna gerçekten ikna olduysanız geçmenizde fayda olacaktır. Hayırlı olsun.
cakiiiiiii3 dedi: İşte DX11 oynuyorum ben de genelde ondan geçeceğim. Mesela FiveM'de oyun oynanmayacak derecede takılıyor yani mecbur gibi bir şey benim için geçmek. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer sorununuzun kaynağının AMD ekran kartınız olduğuna gerçekten ikna olduysanız geçmenizde fayda olacaktır. Hayırlı olsun.
KS KS C cakiiiiiii3 Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 892 Beğeniler 283 4 Haziran 2025 #22 utkuversus dedi: Eğer sorununuzun kaynağının AMD ekran kartınız olduğuna gerçekten ikna olduysanız geçmenizde fayda olacaktır. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir.
utkuversus dedi: Eğer sorununuzun kaynağının AMD ekran kartınız olduğuna gerçekten ikna olduysanız geçmenizde fayda olacaktır. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir.