MSAA 2X'ken normal. Onun yerine MSAA'yı kapatın, TAA'yı orta yapın ve çözünürlük ölçeğini yükseltin. FPS aşağı yukarı aynı olur ama görüntü çok daha net olur. Çözünürlük ölçeğini 1.25x veya 1.5x yapmanız yeterli.
TAA acip, ustune cozunurluk olcegini 1.5X yaptiginizda MSAA 2X'e kiyasla cok buyuk bir performans farki yakalamayacaksiniz. MSAA'nin temel calisma mantigina basit bir şey yapiyorsunuz ancak cok daha verimsiz halini. TAA kullandiginiz surece illaki ghosting, aşırı keskinlestirme ve bulaniklik sorunlari olacaktir. Bu oyunda modlamadan temiz goruntu istiyorsaniz, 2X MSAA acip FXAA acin. Bunun yerine (hala oluyor mu bilmiyorum) oyun ici butun AA yontemlerini kapatip NVIDIA kontrol paneli uzerinden mfaa da acabilirsiniz.
Aldiginiz degerler normal bu arada. RDR2, herhangi bir DLSS frame gen teknolojisi icermedigi ve NVIDIA sponsorlu bir oyun olmadigi icin kartin ham gucunu gormus oluyorsunuz...
Hocam bütün MSAA, TAA ayarlarını ve bir milyon tane başka ayarı denedim. 1080p'de emin olun en net benim dediğim şekilde gözüküyor. Oyunu silmemiş olsam ss'leri atarım, en düzgünü bu. Ben şahsen tonla ayar sonucu medium TAA ve 1.5x çözünürlük ayarıyla oynamayı tercih ettim.TAA acip, ustune cozunurluk olcegini 1.5x yaptiginizda MSAA 2x'e kiyasla cok buyuk bir performans farki yakalamayacaksiniz. MSAA'nin temel calisma mantigina basit bir sey yapiyorsunuz ancak cok daha verimsiz halini. TAA kullandiginiz surece illaki ghosting, asiri keskinlestirme ve bulaniklik sorunlari olacaktir. Bu oyunda modlamadan temiz goruntu istiyorsaniz, 2x MSAA acip FXAA acin. Bunun yerine (hala oluyor mu bilmiyorum) oyun ici butun AA yontemlerini kapatip NVIDIA Kontrol Paneli uzerinden MFAA da acabilirsiniz.
Aldiginiz degerler normal bu arada. RDR2, herhangi bir DLSS Frame Gen teknolojisi icermedigi ve NVIDIA sponsorlu bir oyun olmadigi icin kartin ham gucunu gormus oluyorsunuz...
Hocam bütün MSAA, TAA ayarlarını ve bir milyon tane başka ayarı denedim. 1080P'de emin olun en net benim dediğim şekilde gözüküyor. Oyunu silmemiş olsam SS'leri atarım, en düzgünü bu. Ben şahsen tonla ayar sonucu medium TAA ve 1.5X çözünürlük ayarıyla oynamayı tercih ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.