RTX 5000 serisi tanıtıldı, RTX 5070 performansı 4090 seviyesinde olacak!

Markalar kendi kartlarının fragmanlarını paylaşmış.

O değil de 40 serisi NVIDIA Reflex 2 destekleyecek herhalde? Bunların ne yapacağı belli olmuyor.

Şöyle bir yazı mevcut.

"NVIDIA Reflex 2 is coming soon to THE FINALS and VALORANT, and will debut first on GeForce RTX 50 Series GPUs, with support added for other GeForce RTX GPUs in a future update."

Böylece DLSS 3'de gecikme anlamında iyileşmiş olacak. Güzel haber aslında. @2254

Fiyatlar ne olacak acaba. Ben kimsenin 35e 5070 Ti vereceğini sanmam bu ülkede ağzını açan 50 falan der.

Gainward ghost olur ancak 35K'ya. İlk 10-15 stoktan kapabilen alır. En az 37.999 TL olacağını düşünüyorum.

Gainward ghost olur ancak 35K'ya. İlk 10-15 stoktan kapabilen alır. En az 37.999 TL olacağını düşünüyorum.

Nette artınca mesela şöyle saçma bir şey çıkıyor inşallah kafayı kırıp böyle bir şey yapmazlar TR'de

Son düzenleyen: Moderatör:
Nette artınca mesela şöyle saçma bir şey çıkıyor inşallah kafayı kırıp böyle bir şey yapmazlar TR'de

Hiç şaşırmadım. ASUS zaten pahalı bir de TUF olunca ekstra pahalı olur.

Galax merak ediyorum bir sempatim var o markaya tabii hiç kullanmadim yabancıyım ama.

F/P olarak güzel marka. ASUS'tan biraz daha fazla fan sesi var o kadar. Cw sorunu daha az oluyor Galax'ta. Sıcaklıklar benzer. ASUS ve MSI kullanmaktan farksız diyebilirim.

@Vadbav,

Türkiye'de verginin yanında aç gözlülük vergisi falanda var malûm. Selbest piyasa ayağına 5-10-15-20k fazla itelemeye çalışıyorlar.

5070 4090 performansı verecek diyor NVIDIA ama bu kartı dedikleri fiyattan alabilen TR'de helal olsun. Yani yazılan ve alınacak performansa göre TR'de fiyatlar çok dalgalı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…