RTX 5060 ile Hogwarts Legacy'de düşük performans sorunu

Laptop da olsa aynı referansları laptopları kontrol et belki termal bir sorun olabilir servise gönderebilirsiniz
Hocam ne yapayım şimdi laptop yeni ki. Her testte hemen max sıcaklığa çıkıyor anlamadım atıyorum furmakte anında 87 oluyor , türevi tüm laptoplar 75-80 arası.

Hocam ne yapayım şimdi laptop yeni ki. Her testte hemen max sıcaklığa çıkıyor anlamadım atıyorum furmakte anında 87 oluyor , türevi tüm laptoplar 75-80 arası.
Masaüstü sistemlerde de OCCT testi yaprığımızda cinebench yaptığımızda işlemci aniden fırlar sıcaklıkları ve ya furmak yaptığımızda da anlık yükselir bir yere kadar yavaşca gelir ve sabitlenir. Laptopda bu tolerans daha azdır yani daha hasastır bu gibi sonuçları beklemek normaldir laptop da yer alan işlemci de güçlü bir işlemci ısınmasını bekleyebiliriz sadece ekran kartı sıcaklık değerleriniz bana normal gelmedi bunun için incelme videolarında nasıl sonuç veriyor kontrol ederseniz daha iyi olacaktır. Eğer sorun görüyorsanız servise göndermek ve ya yapabiliyorsanız yada garantisi bitmiş ise siz termal bakımını yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…