2k da oynuyorsanız , medium un üstünde 16gb sistem ram inin üstüne çıkıyor (hemen yakınlarında da olsa windows un kendi kullandıkları da dahil yine aynı durum, aslında 1080p de de durum farklı değil) , bir de Vram 7.5gb lar da geziyorken , 5060 default ayarlarda kullanım %97 üstü ve aynı anda watt ınız olması gerekenden az görünüyorsa , yani 125-135 watt lar değil de 100 watt ve altı yine vram kısıtlaması oluyordur muhtemelen (ışın izleme , PT varsa onları kapatın), siz de ikisi de var gibi duruyor, hem vram (AfterBurner de 7.5-7.6 gb gibi aşmamış göründüğüne aldanmayın arada aşıyor ve sistem belleğine atıyor işlemleri , sistem belleği zaten normalde yavaş ekran kartının vram inden bir de sistem belleğiniz de zaten 16gb ) , biraz daha özelliklerden feragat edin ve 2*8 i mümkünse 2*16 yapın büyük oranda toparlar. 5060 a da Msi AfterBurner den Curve UV OC yapın (975 mv ideal , güç limitini de en sağa kaydırın %10 daha , ram i de +3000mhz artırın ) , toplamda daha az watt ile ortlama %13 fps daha alırsınız. Tabii varsa ışın izleme hele hele Pt sakın açmayın üzülürsünüz (ben de 5060 ile Cyperpunk ta açma gafletinde bulundum , Model Preset B Kare oluşturma Preset M , ilk anda sanki oluyormuş gibi oluyor sonra kart bilyaları dağıtıyor , mümkün olduğu kadar 60 üstü de olsa Fps niz MGF 2x in üstüne çıkmayın ). Nasıl kullanacağınızı bilirseniz iyi karttır 5060 ,ben de geçen gün oğlanın 5060 ı na el koydum, işlemci igp sinden sonra süper oldu .