RTX 5060 Ti 16 GB ile 1080p monitör kullanmak sorun olur mu?

Vallahi ben anlamadım bu işi. 2 saattir araştırıyorum ve yapay zeka dahil hepsi tam performans için 5060 Ti 16 GB için 1080 ekran öneriyor. Hatta 1440 ile darboğaz oluyormuş. ( Performans düşüşü ve kartın tam özelliğinden faydalanamama )

Sen darbogazi anlamamissin hala. Darbogaz demek ekran kartinin tam kullanilamamasi demek.

Sen darbogazi anlamamissin hala. Darbogaz demek ekran kartinin tam kullanilamamasi demek.

Nasıl yani? Darboğazı anlamamış olsam parantez içindeki yazıyı ben yazmazdım. Sormak istedigim bu degil bu arada? Tam performans vermiyorsa neden 2K ekran öneriliyor? Anakart modeli - RAM vb ile alakalı bir şey var mı sistemin darboğazını fixliyor mu vs. onu öğrenmeye çalışıyorum, anlama kapasitemi sorgulamanızı değil.

İşlemcinin ekran kartını 1080p çözünürlükte besleyebiliyor mu diye bakacaksın. YouTube'da testlere bakarsan bunun cevabını almış olacaksın.
Ya da sistem özelliklerini belirt. Ben söylemiş olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…