RTX 5060 Ti ve R7 7800X3D parçalı bilgisayar toplamak istiyorum. Sıfırdan tüm parçalar dahil hangi parçaları alacağımı bilmiyorum. Uyumluluk açısından en iyi parçalar hangisi olmalı?
Sadece CS 2 oynayacağım. Gecikme benim için önemli, düşük olması lazım.
Bütçe belli değil. En fiyat/performans parçaları atarsanız sevinirim.
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ekran kartı 8 GB alınmaz.
Anakart alt segment bütçe yoksa olabilir. Güzel soğutması olan anakart alırsanız benim attığım gibi Phantom spirit yeterli 7800X3D için.
Sıvı soğutma + sığacak kasa almak yerine diğer bileşenleri güçlendirin. Kasa soğutma ve PSU'ya 13-14K bütçe vereceksiniz, benim attığım sistemde 6K ya hepsi alınıyor. Sizde 5060 Ti ve 7800X3D kullanacaksınız bu arkadaşta.
Ekran kartı 8gb alınmaz.
Anakart alt segment bütçe yoksa olabilir. Güzel soğutması olan anakart alırsanız benim attığım gibi Phantom spirit yeterli 7800x3d için
Sıvı soğutma + sığacak kasa almak yerine diğer bileşenleri güçlendirin. Kasa soğutma ve psu ya 13-14k bütçe vereceksiniz benim attığım sistemde 6k ya hepsi alınıyor sizde 5060ti ve 7800x3d kullanacaksınız bu arkadaşta.
Hocam senin dediğin gibi yapıyorum o zaman bu anakart kasa ve hava soğutucuyu alıyorum biraz daha koy şunu al bu daha iyi dediğin bir şey varsa onu da alabilirim fakat çok olmasın tekrardan teşekkürler.
Hocam senin dediğin gibi yapıyorum o zaman bu anakart kasa ve hava soğutucuyu alıyorum biraz daha koy şunu al bu daha iyi dediğin bir şey varsa onu da alabilirim fakat çok olmasın tekrardan teşekkürler.