Destekleriniz için çok teşekkürler, az kalsın gereksiz yere PSU satın alacaktım.
Windows 11 format attım ve BIOS update yaptım. Ardından her ihtimale karşı -Windows CPU'nun dahili GPU'su için indirmiş olabilir diye- yine DDU ile AMD sürücülerini kaldırıp NVIDIA sürücülerini kurdum ve BIOS'dan IGPU disabled yaptım. Artık Nvidia ekran kartı ile sorunsuz bilgisayar açılıp kapanıyor. 10 dakika boyunca OCCT Power testi yaptım, sanırım burada da bir sorun yok. PSU 11.7V altına hiç düşmedi. Sistem stabil çalışıyor gibi görünüyor. Aynı sorunu başkaları da yaşarsa bilgi olsun diye yaptıklarımı paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 200680
Eki Görüntüle 200681
Bilgisayarım artık çalışıyor, bu güzel haber
Zaman ayıran ve destek olan herkese teşekkürler.
Ekran kartıyla problemlerim ise hala devam ediyor maalesef :/ RX 7800 XT'yi bir yılın sonunda donma problemlerinin çözülmemesi nedeniyle satıp RTX 5060 TI almıştım. 5060 TI ile de Battlefield 1'de drop yaşamaya devam ediyorum. BIOS güncel, Win 11 sıfır temiz kurulum orijinal, bilgisayarda hiçbir kurulum yok ekstra. Drop sorunu neden oluyor olabilir? Kontrol etmemi tavsiye ettiğiniz bir şey var mıdır?