Hocam 19 yaşındayım vizesiz bir şekilde yurt dışına nasıl çıkacağım ki ingilizcem yok bir şey yok? Yurt dışı imkanı zor hocam, uçak bileti git gel falan filan. Hangi ülke bir de gidip de alacağım.
Gürcistan genelde çoğu elektronik ürünü ucuza getirmek için çok tercih ediliyor. Vizeye falan da gerek yok, kimlikle gidilebiliyor ve ülkemize oldukça yakın. Sırf bizim satıcılar o kadar dolandıramasın diye bile ben giderdim ama acil ihtiyacım yok, 8-9 ay sonra alacağım için fiyatlar inmiş olacaktır. Umut ediyorum ki abartı fiyattan satmasınlar ama doların 3TL'ye düşmesi gibi bir ihtimal bu.
4070 super 600 dolardan çıkmıştı 21k yapıyor. Aylarca 23k’ya satıldı. 5070 ilk zamanlar pahalı olur olmaz bilmiyorum ama 5070 super çıkınca yine fiyatı bu durumda olursa alınır bence.
Arkadaşlar 4070 satıp üstüne para koyup kesinlikle almak istiyorum, alacağım ama Max Max gözümden çıkardığım 1000 dolar. Vergilerle falan ne diyorsunuz?
1000 dolar gibi bir rakam nasıl telaffuz ediliyor anlamıyorum, bizdeki uçuk enflasyon yüzünden bence herkesin fiyat algısı bozulmuş durumda. 4070 super satış fiyatı 599$, 5070 fiyatı ise 549 dolar yani mantıken bu kartın daha ucuz olması lazım. Satıcı karı vs düşündüğünüzde en fazla 30 bin civarlarında olacaktır bu kart.
Siz yurt dışında Super bile olmayan düz bir RTX 4070'in 1050 Euroya satılabildiğine gerçekten inanıyor musunuz?
@Rifle, Sizde aynı soruyu sormak için farklı farklı konular açmayın. Hani bana troll diyorsunuz ya. 4070 var zaten elinizde. 5070 ilk çıktığında fiyatları yüksek olur düşmesini bekleyip alın çıktığı gibi almayın. Bu kadar. Zor bir şey değil.
Siz yurt dışında super bile olmayan düz bir RTX 4070'in 1050 euroya satılabildiğine gerçekten inanıyor musunuz?
@Rifle, sizde aynı soruyu sormak için farklı farklı konular açmayın. Hani bana troll diyorsunuz ya. 4070 var zaten elinizde. 5070 ilk çıktığında fiyatları yüksek olur düşmesini bekleyip alın çıktığı gibi almayın. Bu kadar. Zor bir şey değil.
Galiba dediğim laf sizin bir tık canınızı sıkmış hani bu forum da moderatörler var ya onlar karar veriyorlar değil mi? ve konudan farklı sordum 1000 dolar olur mu diye sordum. Her neyse iyi sosyaller.