RTX 5070 ekran kartına geçilir mi?

Mevcut PSU ile dene bir sorun olmaz ise devam. Olacağınıda sanmıyorum ben biraz fazla garanticiyim bu konularda
Hahahaha işini garantiye almak tabi her zaman daha iyidir fakat araştırdığım kadarıyla haliyle yetecek gibi RX 7900XT + 7800X3D sistemi hayırlı olsun o zaman hocam XTX alırdım fakat 10K bütçemi artırmak zor gelir bana ne gibi performans farkları olur ?

RX 7900XT alsam sence hocam 2K'da PUBG oynacağım.
2K ve 1080P çözünürlükte oynamayı düşünüyorum.
Saf güç olarak 20GB VRAM var 7900XT'De çok hoşuma gitti.
7900XTX alabiliyorsan al. 4090'a bile yeri geldiğinde kafa tutuyor. Çok iyi bir kart. Ve VRAM 24GB. Önerim bu olur. 7900XT almak yerine yeni gelecek 9700XT'leri beklemek daha iyi. Hatta direk 9700XT serisini bekleyebilirsin. FSR 4 destekleyecekler çünkü. Bayağı iyi oldu FSR 4. Fakat fiyat olarak uygun olmama ihtimalleri var.

7900XT Ekran kartını sipariş vereceğim hocam dediğiniz gibi yeri geldiğinde 4090 ekran kartına kafa tutuğu bile oluyor bunu video testlerinde görebiliyoruz saphirre markasını mı alsam nitro markasını mı alsam ?

İfadeler: WTC
7900XT ve 7900XTX farklı kartlar yalnız. Ben 7900XTX öneriyorum. Şu an fiyatlarından bilgim yok. 7900XT'de güzel kart. Ama işte FSR 4 desteği 9700XT serisinde olacak sadece galiba. Marta kadar sabredebilirseniz daha iyi olur. Hem fiyatları düşer belki. Veya benim arkadaş 7900XTX satacak Sapphire'di galiba ondaki. İsterseniz sorarız.

İkisi arasındaki farka aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

Sene 2011 falan. GTX6850 yeni çıkmış. DH foruma yazmışım alınır mı diye. Herkes aynı bu konuda olduğu gibi bir önceki nesil olan 58xx serisi övüp durmuştu. Aradan zaman geçti bir baktım herkes 68xx serisini övüyor
AM5 soket DDR5 çıktığı gibi aynı konulara girdim. Çevremdekiler DDR5'i kötüledi gittiler DDR4 sistem topladılar. Ben geçtim şimdi onlar eski nesilde kaldılar DDR5'e geçmeye çalışıyorlar
Şu yeni nesli gömme işi hiç değişmiyor. 4070'ten 5070'e geçmek neden değmiyor? Bence tam geçilecek fırsat. Elindeki kartın hala değeri var. Güzel fiyata satılır. Üstüne koyulup yeni nesile geçilir. Benim elimde 4070 olsa hatta 4080 bile olsa satıp 5070(yada ti) geçerdim. Şimdi 50XX kötüleyenler 6 ay sonra , yeni oyunlara destek geldi , driver güncellendi vs diyerek 50xx övmeye başlayacak. O zaman da belki siz satın alım fırsatınızı kaybedeceksiniz. Bu yüzden imkan varsa hiç düşünmeyin geçin derim.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BQND6TWL/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2EDDU8L7Q7TE7&psc=1 Bunu alacağım gibi görünüyor Gokay hocam mantıklı mı sence ? FPS oyunları için.

@gokayaktan Mantıklı değil çünkü aynı VRAM'e sahip DLSS4+yeni frame teknolojisi falan filan scam marketing her sene olduğu gibi yeni kart satmaya çalışıyor. Bende DDR5 geldiği gibi geçtim, Windows 11 çıktığından beri kullanıyorum fakat kart olayı tamamen farklı. Ben 6950XT alırkende çevremdekiler 3060-3070 kartla oynayıp AMD kötülüyorlardı bana, ben grafikleri köklerken onlar optimizasyon min-Max ile uğraşıyorlardı

@WTC Dostum bende düşündüm de FSR 4 olayını, 16VRAM'den fazla kart yapmayacağız dediler bu seri için o yüzden soğuk bakıyorum. Çoğu AAA+ oyun şu an 14-15 VRAM kullanıyor minimum 4K Ultra ayarlarda, bu grafiklerde oynamayacak kullanıcılar için 9700XT tabii ki en iyi seçenek şu an.

RX 7900XT aldım hocam XTX fazla para vermek istemedim RX 7900XT'nin 4080 Ekran kartıyla aynı performansı olduğunu gördüm incelemelerde hayırlı uğurlu olsun

RX 7900XT aldım hocam XTX fazla para vermek istemedim RX 7900XT'nin 4080 Ekran kartıyla aynı performansı olduğunu gördüm incelemelerde hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun. AMD yeni seri 20-24 lük kart çıkarana kadar kullanırsın.

Hayırlı olsun. AMD yeni seri 20-24 lük kart çıkarana kadar kullanırsın.
Çok teşekkür ederim hocam sende olmasan nvidia rtx 4070 ti alıyodum hata yapıyodum az kalsın üstüne daha çok para verecektim RX 7900XT RTX 4080 ile bazı oyunlarda aynı FPS bile veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…