Çözüldü RTX 5070 fiyatı düşer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
60.000 TL

themo

Uzman
Hocalarım merhaba, 50-60 bin TL bütçem var. En geç 2 ay içinde bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sizce 5070 bir sistem şu an alınır mı? Yoksa belki düşer diye 1-2 ay daha bekletmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Türkiye’de hiçbir teknoloji ürününün fiyatı yakın zamanda düşmez. Daha fazla artmadan al. Mümkünse yarın gidip al o kadar diyeyim. Şu son olayların ve dünyada değişen vergi oranlarının etkisi bizi çok sert vuracak.
Türkiye’de hiçbir teknoloji ürününün fiyatı yakın zamanda düşmez. Daha fazla artmadan al. Mümkünse yarın gidip al o kadar diyeyim. Şu son olayların ve dünyada değişen vergi oranlarının etkisi bizi çok sert vuracak.

Çözüm
Fiyatı yükselen, hiçbir şeyin fiyatı düşmez Türkiye'de. Ne eksiğin var ise tamamla, bekleme bunun için.

60k bandına rahatlıkla RX 9070xt´li bir sistem dizersin. Donanım Arşivi'nin son videosuna giderek FSR4´ün ne kadar iyi olduğuna bakabilirsin.

Hocam daha çok Unreal Engine için alıyorum bilgisayarı, zaten NVIDIA kullanıyordum ve memnundum. 12 GB VRAM biraz az geldi ama AMD kullanan ekip arkadaşlarım memnun kalmamışlardı ve almamı pek tavsiye etmediler. 2. el 3090 alacaktım fakat sürücü desteğinin kesilmesi veya daha düşük performans vermesinden korktuğum için en garantisi olarak 5070 alacağım sanırım.

İfadeler: QTV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…