Learnof

Üstün
Makaleler
2
Güncel olarak 591.59 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım ama daha stabil ve FPS artışı sağlayan bir sürüm varsa o sürüme geçmek isterim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son sürümde monitörlerde anlık değişik zamanlarda web sayfasında gezinirken pırpırlanma sorunu yaşıyorum. 596.49 sürümünde çok nadir zamanlarda oluyor.
Ben de sorun yok son sürümde. Studio sürümünü kullanıyorum. DDU ile silip son sürümü kurmayı deneyin.

Son sürümde monitörlerde anlık değişik zamanlarda web sayfasında gezinirken pırpırlanma sorunu yaşıyorum. 596.49 sürümünde çok nadir zamanlarda oluyor.
O zaman ben sizi 591.59 sürümünü kullanmaya davet ediyorum. 10 aylık deneyimimle hiçbir sorun yaşamadım. Belki oyunlarda FPS artışı alabilirim diye düşünmüştüm ama ihtiyaç yok gibi gözüküyor. Sanırım aynı sürümde kalacağım.

En son sürüm tabii ki, bazı monitörlerde siyah ekran sorunu yaşanıyor ama tüm monitörlerde değil. Eğer yaşamadıysan kal son sürümde.

Valla Nvidia ile sorun yaşayanlar ilginç. Ara sıra globelde yaşandı ama 20 yılı aşkındır son sürümü kurup geçiyorum bir kez bile, bakın bir kez bile sorun yaşamadım. Nvidia %98 stabildir her sürücüde.

Vallahi NVIDIA ile sorun yaşayanlar ilginç. Ara sıra globelde yaşandı ama 20 yılı aşkındır son sürümü kurup geçiyorum bir kez bile, bakın bir kez bile sorun yaşamadım. NVIDIA %98 stabildir her sürücüde.

98 fazla iddialı olmuş hocam 5000 çıktığından beri NVIDIA o oranı çok düşürdü.

Güncel olarak 591.59 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım ama daha stabil ve FPS artışı sağlayan bir sürüm varsa o sürüme geçmek isterim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Sorun yaşamıyorsan en güncel sürüm.