JCK22 4 Çalışkan Katılım 4 Temmuz 2026 Mesajlar 57 Beğeniler 15 Dün 23:06 #1 Oyun kasmaktan oynanmıyor, 5070'im var. Bir de o kadar Cyberpunk full grafik oynarken BF'de patlıyor; ekran kartını kullanmıyor. Oyun nasıl çözeriz?
Oyun kasmaktan oynanmıyor, 5070'im var. Bir de o kadar Cyberpunk full grafik oynarken BF'de patlıyor; ekran kartını kullanmıyor. Oyun nasıl çözeriz?
X99 81 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 3.732 Çözümler 30 Beğeniler 3.911 Yer Asgard Dün 23:17 #2 İşlemci X3D ise IGPU'yu kapatın. NVIDIA Denetim Masası'ndan ölçeklendirme ayarı yapın. GPU'yu seçin. Windows'u sadeleştirin, arka planda gereksiz uygulamalar çalışmasın.
İşlemci X3D ise IGPU'yu kapatın. NVIDIA Denetim Masası'ndan ölçeklendirme ayarı yapın. GPU'yu seçin. Windows'u sadeleştirin, arka planda gereksiz uygulamalar çalışmasın.
EmirEffect 64 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 78 Beğeniler 21 Yer KKTC / Antalya 18 dakika önce #3 BF oyunlarının hemen hepsi bende genelde igpu konusunda sorun yaratıyor ilk olarak onu kullanmaya çalışıyor bazen driver hatası veriyordu, çözümü hiç uğraşmadan igpu kapatarak bulmuştum.
BF oyunlarının hemen hepsi bende genelde igpu konusunda sorun yaratıyor ilk olarak onu kullanmaya çalışıyor bazen driver hatası veriyordu, çözümü hiç uğraşmadan igpu kapatarak bulmuştum.