RTX 5070 sistem varken Sahibinden'den 27.000 TL'ye 2. el PS5 Slim alınmalı mı?

Bütçe
27.000 TL

mustafaaozk

Başarılı
Elimde Game Garaj X7T (RTX 5070 ekran kartlı) bir sistem var. Fakat GTA 6, Marvel's Wolverine gibi yapımları çıktığı gibi oynamak ve konsol exclusive oyunları deneyimlemek için PS5 bakıyorum.

Sahibinden üzerinden bir satıcıyla anlaştım, cihaz tek kol + PS5 Slim 1 TB modeli ve 27.000 TL anlaştık. Gidip cihazı yerinde görüp elden teslim alacağım. İthalatçı Garantili Mayıs 2027'ye kadarmış kendisi PC alacakmış. CFI-2016 kodlu. Bana yazdığı mesaj:

Hocam cihazda herhangi bir sıkıntı yok.
Tamir geçmişi,
PSN banı vs.

Fiyatta anlaşırsak alacak olursanız geldiğinizde yine istediğiniz gibi deneyebilirsiniz.
Hocam düz 27 yapalım piyasa şu an JB mevzularından dolayı inanılmaz artıyor.
Zaten 2 bin düşmüş olacağım.

Sizce RTX 5070 sistem varken sadece bu oyunlar için 27 bin TL vermek mantıklı mı, fiyat ikinci el piyasasına göre nasıl? Bir de cihazı elden teslim alırken yerinde özellikle nelere dikkat etmeliyim, hangi testleri yapmam gerekir? Fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca kredi kartı ile IBAN'dan atacağım yani nakit param çok yok, 25 gibi kredi ile alacağım sizce değer mi?

Kesinlikle değmez gayet iyi PC varken. Parayı çöpe atmak gibi bir şey. Zaten PS5 emulator çıktığı kararlı olmaya başladığı söyleniyordu. Emu olmasa bile sırf geç gelecek oyunlar diye alınmaz. PC güçlendirin bilemedim 2. kart alın belki yerelde AI işleri için iyi olabilir.

Piyasası iyi diyebilirim ben 2 3 ay önce 22 bine CFI 2016 tek kol aldım tertemiz cihaz ama gelen zamları göz önünde bulundurursak fiyatı iyi GTA 6 için alınabilir zaten konsol bu sıkılırsan satarsın piyasası akıp gidiyor fanını temizlersin PSN banına bakarsın çiziği falan var mı bakarsın cihazın kapağını açıp etiketine bakarsın alırsın 2016 gayet güzel 1 TB.

Emulatör olacaksa gerek yok bence de.

Sırf GTA 6 geç gelecek diye o para verilmez bence. Ama durumunuz iyidir paranız çoktur o zaman olabilir bana mantıksız geliyor.

Hocam piyasasıda güzel cihazın ben 22'ye aldım yarın 26 27ye rahat gider + GTA 6 falan oynayacagım bir de salonda TV'den oynamakta zevkli oluyor yine de kişide bitiyor karar.

Hocam piyasasıda güzel cihazın ben 22'ye aldım yarın 26 27ye rahat gider + GTA 6 falan oynayacagım bir de salonda TV'den oynamakta zevkli oluyor yine de kişide bitiyor karar.

Kişiye bağlı konu sahibi iyi bilgisayarı var ben o yüzden bu şekilde düşündüm. TV kısmına gelirsek bende dummy HDMI var 4K 120 Hz veriyor PC monitör kapatıyorum. Görüntüyü odadan odaya CAT8 kablosu taşıyor. TV rootlu moonlight, sunshine var. PS5 kolum da var o şekilde oynuyorum.

Arkadaşta laptop var zaten galiba TV yede bağlar HDMI ile yani illa GTA 6'yı ilk çıktığında oynayacagım diyorsa alabilir piyasası iyi o kadar başka bir sebep yok alması için.

Arkadaşta laptop var zaten galiba TV yede bağlar HDMI ile yani illa GTA 6'yı ilk çıktığında oynayacagım diyorsa alabilir piyasası iyi o kadar başka bir sebep yok alması için.

Ben olsam almazdım ama kişiye bağlı.

TV iyi değil, 1080p 60 Hz ancak 1080p 240 Hz monitörüm var da Slim 30 açar herhalde, 60 olur mu bilmiyorum. Ayrıca oyun oynamak için 1 tane PS5 DualSense koluna sahibim. Dediğim gibi kararsız kaldığım için yazdım, bir arkadaşım "alabilirsin, fiyat iyi" demişti; ancak kuzenim de "çok gerek yok, biz PC oyuncusuyuz, boşuna kredi ile alma, PC'ye göre birkaç oyun fark ediyor" bende de var, hevesini aldıktan sonra açmıyorsun, küçük kardeşim oynuyor (küçük kuzenim) demişti. Dediğim gibi PS5'i birkaç özel oyun için almayı düşünüyorum. Çok gerekli mi, bilmediğim için açtım konu. GTA 6, WOLVERINE, Phantom Blade Zero, God of War, Laufey

Beklemek istemeden direk oynamak istiyorsan al fiyatı iyi ya ama kendini zora sokarak alma sıkışıktaysan falan gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…