Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 14 Mayıs 2026 #21 Bende rekabetçi oynasam IPS alırdım. Hikayeli oynasam OLED alırdım.
KS KS Halo Becerikli Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 190 Beğeniler 70 14 Mayıs 2026 #22 RapidLemming955 dedi: OLED monitörlerde yanma ihtimali mevcut. Piksel yanması yani. Genişletmek için tıkla... Çok sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2026
RapidLemming955 dedi: OLED monitörlerde yanma ihtimali mevcut. Piksel yanması yani. Genişletmek için tıkla... Çok sorun olur mu?
RapidLemming955 Yetkin Fırsat Avcısı Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.439 Çözümler 2 Beğeniler 2.679 14 Mayıs 2026 #23 Halo dedi: Çok sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer çok yoğun kullanıyorsanız ihtimal biraz artar ama çoğu modelde yanma garantisi oluyor.
Halo dedi: Çok sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer çok yoğun kullanıyorsanız ihtimal biraz artar ama çoğu modelde yanma garantisi oluyor.
KS KS Halo Becerikli Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 190 Beğeniler 70 14 Mayıs 2026 #24 RapidLemming955 dedi: Eğer çok yoğun kullanıyorsanız ihtimal biraz artar ama çoğu modelde yanma garantisi oluyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi albenisi oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2026
RapidLemming955 dedi: Eğer çok yoğun kullanıyorsanız ihtimal biraz artar ama çoğu modelde yanma garantisi oluyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi albenisi oldu.
PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 14 Mayıs 2026 #25 Lorien dedi: Celladına aşık olmanın bir örneğini görüyoruz. İkidir sorunlu gelen modeli hala önermek pek akıllıca değil. Genişletmek için tıkla... Yalnız ikidir sorunlu gelen model XG27AQDPG modeli değil ki ben model belirterek "sorunludur bu" demedim ki, marka olarak sorunlu çıkabilen ürünler var dedim.
Lorien dedi: Celladına aşık olmanın bir örneğini görüyoruz. İkidir sorunlu gelen modeli hala önermek pek akıllıca değil. Genişletmek için tıkla... Yalnız ikidir sorunlu gelen model XG27AQDPG modeli değil ki ben model belirterek "sorunludur bu" demedim ki, marka olarak sorunlu çıkabilen ürünler var dedim.
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.797 Çözümler 6 Beğeniler 1.265 14 Mayıs 2026 #26 Halo dedi: Yeğenim şu konuyu okuduktan sonra ASUS alasım pek yok, biraz baktım da garanti konusunda sorun yaşayan çok. Genişletmek için tıkla... Her firmada yaşarsın oled alacaksan. Panele birsey olursa baş başasın yada thh.
Halo dedi: Yeğenim şu konuyu okuduktan sonra ASUS alasım pek yok, biraz baktım da garanti konusunda sorun yaşayan çok. Genişletmek için tıkla... Her firmada yaşarsın oled alacaksan. Panele birsey olursa baş başasın yada thh.