IIBerattaII

Çalışkan
Selam.
RTX 5070 veya RX 9070 XT alacağım. fan sessizliği benim için kırmızı çizgim. Kullanmış veya kullanmakta olan arkadaşlar, fanı sessiz olan marka model fark etmez öneri bekliyorum.

9070XT Pulse modeli fiyatına göre en sessiz çalışan kart. Fiyat bakmaksızın en sessizi Powercolor Reva ve Taichi White ama TR'de yok.

1779530449498.webp

9070XT Pulse modeli fiyatına göre en sessiz çalışan kart. Fiyat bakmaksızın en sessizi Powercolor Reva ve Taichi White ama TR'de yok.

Eki Görüntüle 251497
Kağıt üzerinde yazılanlara pek güvenim yok hocam. Zira 4000 serisi 7000 serisi kart aldığımda bu şekilde hareket etmiştim, tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Ben de geri iade etmiştim. Sonrasında Murat Gamsız YouTube kanalında Gaming X Slim için fan sessiz dedi ve sipariş verdim, gerçekten de süper sessiz çalışıyor. Demem o ki kullanıcı deneyimine çok daha önem veriyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt üzerinde yazılanlara pek güvenim yok hocam. Zira 4000 serisi 7000 serisi kart aldığımda bu şekilde hareket etmiştim, tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Ben de geri iade etmiştim. Sonrasında Murat Gamsız YouTube kanalında Gaming X Slim için fan sessiz dedi ve sipariş verdim, gerçekten de süper sessiz çalışıyor. Demem o ki kullanıcı deneyimine çok daha önem veriyorum. :)
Kağıt üzeri veri değil bu test. Yılların Techpowerup editörü W1zzard tarafından yapılan testlere ait veri. Kendisi güvenilir bir kaynak. Yurtdışının Murat Gamsız'ı diyebilirsin. Zaten Sapphire kartların fabrika çıkışlı sakin bir fan eğrisi olduğunu da Pulse kullanıcısı olarak ben sana söyleyeyim. Sapphire modelleri genelde fan olarak agresif değil.

Kağıt üzeri veri değil bu test. Yılların Techpowerup editörü W1zzard tarafından yapılan testlere ait veri. Kendisi güvenilir bir kaynak. Yurtdışının Murat Gamsız'ı diyebilirsin. Zaten Sapphire kartların fabrika çıkışlı sakin bir fan eğrisi olduğunu da Pulse kullanıcısı olarak ben sana söyleyeyim. Sapphire modelleri genelde fan olarak agresif değil.
Bir yakınıma pc topladım pulse 2 fanlı 9060xt kullandım evet dediğin gibi kart da ses düşüktü ama 3 fanlı nasıl olur bilgim yoktu aklımın bir kenarın da bulunsun . Kağıt üzerinde olayına gelirsek bende daha önce hüsrana uğradım derken bu arkadaşlardan bahsediyordum. Mesela örnek vereyim XFX RX 7700 XT bu arkadaşların yaptığı testler doğrultusun da ses seviye gayet düşük ama evde pc ye taktığım da bildiğin uçak motoru ile karşılaştım. ( Coil Whine değil ) o kağıt üzerindekinden eser yoktu :) Neyse konu fazla dağılmasın öneri için sağol. Başka öneride bulunan arkadaşlar olursa bir değerlendirmeye gideceğim. :thumbsup:

Sapphire Pulse 9070XT kullanıyorum kulaklıklı/kulaklıksız ses dikkatimi çekmedi. Belki öbür fanlar(kasa+soğutucu Total 7) yüzünden duymamışta olabilirim. 9070XT ve 5070 serin çalışan kartlar zaten. Normal bir model alıp UV+fan eğrisi ayarlarsanız sessiz çalışırlar zaten.