Normalda Palit'in kartını 9 taksitle 70 bin TL'ye almayı düşünüyordum ancak İncehesap'ın gaming gecesi'nde Colorful indirime girecekmiş ve 3 taksit olur muhtemelen. İki ürün arasında çok fark olur mu? Colorful kaç TL'ye düşerse alınabilir? RTX5080 için model önerilerine de açığım.
Normalda Palit'in kartını 9 taksitle 70 bin TL'ye almayı düşünüyordum ancak İncehesap'ın gaming gecesi'nde Colorful indirime girecekmiş ve 3 taksit olur muhtemelen. İki ürün arasında çok fark olur mu? Colorful kaç TL'ye düşerse alınabilir? RTX5080 için model önerilerine de açığım.
Ayni ikilemde kalip Paliti aldim 2 gun once buz gibi ve acayip sessiz calisiyor kart sasirtti. PNY denemistim bundan once ondan cok daha iyi fiyat farkina degecegine dusunmuyorum 9 ay sonra para pul olcak zaten 9 taksit buyuk avantaj.
Ayni ikilemde kalip Palit'i aldim 2 gun once buz gibi ve acayip sessiz calisiyor kart sasirtti. PNY denemistim bundan once ondan cok daha iyi fiyat farkina degecegine dusunmuyorum 9 ay sonra para pul olacak zaten 9 taksit buyuk avantaj.
Aynen gamingpro hocam sizin gibi 2 kartin ikileme dustum ki bende 9 taksitde olmadi ikisi de 6 taksit oluyordu N11 de prostore satiyor satici Hepsiburada olan ürün olsun diye aldim karti 3440x1440 ultrada oynuyorum her seyi 60-62 derecelerde geziyor fanlar %42 ve gercekten fanlarda ses yok.
Yine de iGame daha iyi bir model onu ekleyeyim. Benim kasada siyah temali diye Palit her turlu daha iyi de duruyordu.
Aynen gamingpro hocam sizin gibi 2 kartin ikileme dustum ki bende 9 taksitde olmadi ikisi de 6 taksit oluyordu N11 de prostore satiyor satici Hepsiburada olan ürün olsun diye aldim karti 3440x1440 ultrada oynuyorum her seyi 60-62 derecelerde geziyor fanlar %42 ve gercekten fanlarda ses yok.
Yanıt için teşekkür ederim hocam, N11'de de 79 bin ₺'ye 9 taksit gözüküyor. İncehesap'ın sunacağı fiyata göre değerlendiririm. 3 hafta önce Gainward V1 GS'yi 69 bin ₺'ye düşürmüşlerdi.
Yanıt için teşekkür ederim hocam, N11'de de 79 bin ₺'ye 9 taksit gözüküyor. İncehesap'ın sunacağı fiyata göre değerlendiririm. 3 hafta önce Gainward V1 GS'yi 69 bin ₺'ye düşürmüşlerdi.
Benim de kafamdaki siyahtı ancak beyaza da çevirebilirim gibi düşündüm ona da bakayım.
Son 1 haftadir cok fazla arastirdim izlemedigim test kalmadi ben Gainward modelini onermezdim. Beyaz istiyorsaniz iGame siyah istiyorsaniz Palit den devam bence.