RTX 5080 & Ryzen 7 9800X3D sisteme Enermax Revolution III 1000W güç kaynağı alınır mı?

Bütçe
12.000 TL
Bende 1200WATT Gold olanı var 12bin küsur o da, tık yok sessiz ve uzun yıllar kullanılacak. Bütçesine ve o sisteme alınabilecek en iyi PSU'yu önerdik, daha iyisi yok.

1000 watt, daha ucuza ve yıllarca sorunsuz kullanabileceği modeller varken, bütçe var diye fazla para vermek mantıksız.

1000 watt, daha ucuza ve yıllarca sorunsuz kullanabileceği modeller varken, bütçe var diye fazla para vermek mantıksız.

A+ PSU O, sistemi de high-end sistem, sorunsuzluk önemli para bunlar için veriliyor, gereksiz pahalı dediğin PSU high end sistemler için gayet normal fiyatta, ASUS ROG Thor'ların fiyatlarına bakmadın sanırım 20-30bin falan heh işte onlar fanteziye kaçıyor biraz bu ürün değil.

Önerdiğim modellerde B ve A tier zaten sorunsuz kullanacak. Aradaki farkı anlayamadım ROG olunca ultra sorunsuz mu oluyor?

Önerdiğim modellerde B ve A tier zaten sorunsuz kullanacak. Aradaki farkı anlayamadım ROG Ultra sorunsuz mu?

Sorunsuz ki ne sorunsuz, muazzam bir mal ve nedense ASUS'un kendi segmentindeki parasını en çok hak eden ürün. Bu ürün neden var diye ASUS'a mail atmak lazım çünkü başka modellere bakasım gelmiyor bile. Kazara üst segmentte F/P ürün yapmışlar, adamlar aymadan herkese aldırıyorum, herkes çok memnun çünkü kimsede ses yok.

@Yakuza bu PSU kötü değil ama parasını hak etmiyor. Maalesef daha az fiyata daha iyileri var. Bendeki PSU modeli şuan Türkiye' de yok. Olsa aşırı F/P bir ürün. Deepcool PX1000-G.

@Yakuza bu PSU kötü değil ama parasını hak etmiyor. Maalesef daha az fiyata daha iyileri var. Bendeki PSU modeli şuan Türkiye' de yok. Olsa aşırı F/P bir ürün. Deepcool PX1000-G.

Bundan alsın CWT, bende 1200'lüğü var taş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…