Makaleler
5
RTX-5090-Kullanicilari-Dikkat-Guc-Baglantisinda-Yanik-Tehlikesi.jpg

Yeni bir 16 pinli güç konnektörünün yanması ile ilgili dikkat çekici bir rapor ortaya çıktı. Bu kez olay anı kaydedildi ve konnektörün tamamen GPU portuna yerleşmiş olmasına rağmen eridiği gösterildi. DSO Gaming’in Genel Yayın Yönetmeni John Papadopoulos, GeForce RTX 5090 ekran kartının güç konnektörünün doğru şekilde takılmasına rağmen eridiğini açıkladı. Tüm sürecin adım adım belgelenmesiyle…

Devamını Oku: RTX 5090 Kullanıcıları Dikkat: Güç Bağlantısında Yanık Tehlikesi!
Kaynak: Techolay

Dün wuchang: Fallen feathers oynarken garip bir koku fark ettim. Nereden geldiğini anlayamadım, bu yüzden bilgisayar kasamı açmaya karar verdim. İşte o zaman fark ettim: NVIDIA GeForce RTX 5090 ekran kartımın güç kablosu yanmıştı ve içinden duman çıkıyordu.
olayın tamamı.

Asıl garip olan, oyun oynarken herhangi bir çökme veya sorun yaşamamış olmam. Bir sorun olduğunu anlamamın tek sebebi tuhaf kokuydu.

Dün wuchang: Fallen feathers oynarken garip bir koku fark ettim. Nereden geldiğini anlayamadım, bu yüzden bilgisayar kasamı açmaya karar verdim. İşte o zaman fark ettim: NVIDIA GeForce RTX 5090 ekran kartımın güç kablosu yanmıştı ve içinden duman çıkıyordu.
Olayın tamamı.

Asıl garip olan, oyun oynarken herhangi bir çökme veya sorun yaşamamış olmam. Bir sorun olduğunu anlamamın tek sebebi tuhaf kokuydu.

Bir video vardı adam ilk okul çocuğuna anlatır gibi anlatmıştı yanma nedenini. Kısaca özetler isek daha fazla ekran kartında yer açmak için PSU'daki bazı güvenlik önlemlerini iptal etmişler videonun tamamı burada merak edene