Tarihin en iyi kartı karşısında şansı yok.
Kalk babam kalk evlatların donuyor.
b_msi-geforce-gtx-1080-ti-gaming-x-trio-3.webp

Oyunlar optimize edilerek piyasaya çıksaydı, 5080 bile lüks olurdu, ama oyun sektörü o kadar kötü durumda ki ben ilk defa XX60 serisinin daha 1 yıl geçmeden patladığını görüyorum. Modern oyunlar 5060 teknoloji olmadan tatmin etmiyor bile. 5060Tİ minimum bana göre oyun deneyimi için.

Oyunlar optimize edilerek piyasaya çıksaydı, 5080 bile lüks olurdu, ama oyun sektörü o kadar kötü durumda ki ben ilk defa XX60 serisinin daha 1 yıl geçmeden patladığını görüyorum. Modern oyunlar 5060 teknoloji olmadan tatmin etmiyor bile. 5060Tİ minimum bana göre oyun deneyimi için.
Teknolojiyle sundukları için teknik özellikler kısıla kısıla gidiyor.

Eki Görüntüle 255641

Yeni bir etkinliğin fişini ateşliyorum. Sıra sıra tüm GPU'lar için yapacağım.

Sizce (kişisel olarak) RTX 5090 nasıl bir ekran kartı?

Bence;
Sıradan kullanıcılar için overpower, hatta yer yer overrated.
Piyasada kullanıcı pazarı + prodüksiyon için en güçlü seçenek bu, ona şüphe yok.
Soğutması (low tier modelleri hoş değil), kasaya sığdırması ve beslemesi ekstra zor bir kart. Bu yüzden her kullanıcıya önermiyoruz ya zaten.
RTX 5080 al diyerek rahatlatmaya çalışıyoruz. Sadece oyun oynayacak birisi RTX 5080'e çıkmalı en fazla.
Bence gereksiz para masrafı gibi duruyo ama durmuyoda.Ne için kullanıcağına bağlı.Zaten 2K oyun oynamak isteyen biri 4070 ya da eğer bütçesi zordaysa 3060 alabilir.Ha konu 4K ise orasını bilmiyorum maalesef.