RTX sistem önerisi

Hocam sen konuları okuyor musun? arkadaş zaten sıvı soğutucu almış.
O sıvı soğutucunun iyi olduğunu mu zannediyorsun? Satıp phantom spirit almalı. Bu kule soğutucu bile daha iyi soğutur üstüne de para kalır.

@Argo, Hocam RTX 3070 alsam para biriktirip PSU olarak ne almamı tercih edersiniz?
Bütçene bağlı, raijintek cratos iyidir.

Daha iyisi o (kule) çünkü, konu sahibi yükseltiyor sistemi. Kullanıcı memnunmuş zaten, satmaya gerek yok. Power Boost'u PSU'lardan tanıdık zaten sıvı soğutucuları da pek önerilmez.

Dostum, ne gereği var ne?
Satmaya gerek yok diyorsun çift soğutucu mu takacak?

Zaten soğutabiliyorsa gerek yok, boşa masraf.

Dostum, ne gereği var ne?
Satmaya gerek yok diyorsun çift soğutucu mu takacak?

Zaten soğutabiliyorsa gerek yok, boşa masraf.
Dediklerimi yanlış anlıyorsun. Kullanıcı memnunsa satıp almasına gerek yok. Sıvı soğutucuyla devam edebilir. Powerboost tavsiye edilen bir marka değil, kastettiğim şey biraz soğutmakdan daha çok sızdırma, pompa arızası, fan ömrü kalitesi vesayri. O yüzden satıp kaliteli kule tipi soğutucu almasını tavsiye ettim. Memnun olduğunu söyleyince de devam etmedim. Mesajlarımı düzgün oku.

Dediklerimi yanlış anlıyorsun. Kullanıcı memnunsa satıp almasına gerek yok. Sıvı soğutucuyla devam edebilir. Powerboost tavsiye edilen bir marka değil, kastettiğim şey biraz soğutmakdan daha çok sızdırma, pompa arızası, fan ömrü kalitesi vesayri. O yüzden satıp kaliteli kule tipi soğutucu almasını tavsiye ettim. Memnun olduğunu söyleyince de devam etmedim. Mesajlarımı düzgün oku.
Bu tür şeylerinin olduğunu bilmiyordum hocam araştırmamıştım hiç. Öğrendiğim iyi oldu diğer sene de onu değiştiririm dediğiniz gibi kule tipi alırım. Kasama sığmaz diye almamıştım kule tipi.

@antilag, Sisteminizi satmadan elinizdeki bütçeniz nedir? Bütçeniz az ise satmanız gerekenler sadece ekran kartı ve PSU.

Evet hocam, bütçem az. PSU'yu ve ekran kartını satarsam sadece yeni ekran kartına param yetiyor, PSU almak için elimde para kalmıyor. 2.300 TL'e satarım herhalde ekran kartımı, üstüne 4 - 5 bin TL eklerim yeni bir ekran kartı alırım ama PSU'u satıp yeni bir PSU alamam.

Geri
Yukarı Alt