Rufus ile format için hızlı ve kaliteli 32 GB USB tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rufiq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
Makaleler
1
Merhaba,
2026 yılı için 32 GB USB bellek arıyorum. Rufus ile format atmak (boot USB hazırlamak) için kullanacağım. SSD tester sitesine de baktım ancak karar veremedim. Uzun ömürlü, yazma hızı iyi ve sorun çıkarmayacak kaliteli bir model önerebilir misiniz? Özellikle Rufus ile sorunsuz çalışan bir model olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

ssd-tester.com/usb_flash_drive_test.php

@Recep Baltaş

Çok kasmaya gerek yok. Daha iyileri meşgul diye olması gereken fiyatın %70 fazlasına satılan şu zımbırtı ile bugün format attım. autounattend.xml oluşturduğum için boot menüsünde enter'a basmamla Windows'un masaüstünü gördükten sonraki 3-5 yeniden başlatması dahil 11 dakika sürdü. Buna badmemory ekleme gibi kendi basit scriptlerim bile dahil.

En güncel ses sürücüsünü bulmak daha uzun sürdü. MSI sağ olsun sitesinde 2017 sürücüsü barındırıyor. Adamlar 1 yıl bile güncellememiş. Windows'a kendi bulduğundan daha güncel olduğunu öğretmek de 1-2 dakika sürdü.

ISO yazması ne kadar sürdü bilmiyorum. İşim vardı, başlatıp gittim. Geldiğimde bitmişti. Yine de sabah akşam format atmayacağınızı düşünürsek pek önemli değil. 20 MB yazan ile 60 MB yazan arasında dağlar yok. Birisi 1-2 dakika sürerken diğeri 5 dakika sürüyor. Benim ISO indirmem çok daha uzun sürüyor.

Bu gayet hızlı (220 MB/s okuma, 100 MB/s yazma):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…