EFI Shell Yetkin Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 615 Çözümler 14 Beğeniler 449 Yer ÇANKAYA/ANKARA 27 Şubat 2026 #11 Toby Fox dedi: @EFI Shell, Eki Görüntüle 229844 Non-bootable olarak görünmüyor hocam. X var non-bootable kısmında. Genişletmek için tıkla... Ben o modelden bahsetmedim. Benim ki Dual Drive olanı. 1 numaralı notu okuyun sonra listeden baktıktan sonra.
Toby Fox dedi: @EFI Shell, Eki Görüntüle 229844 Non-bootable olarak görünmüyor hocam. X var non-bootable kısmında. Genişletmek için tıkla... Ben o modelden bahsetmedim. Benim ki Dual Drive olanı. 1 numaralı notu okuyun sonra listeden baktıktan sonra.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 27 Şubat 2026 #12 @EFI Shell, ben düz modelinden bahsediyorum. Ayrıca Dual Drive olanı da var bende, onla da format atıyordum. O da boot destekliyor. Toby Fox dedi: @EFI Shell, hızlı sayılır ama fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir bellek. 64 GB belleğe 700 TL verilmez. O paraya 128GB SanDisk Ultra Luxe var. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20260227_224224.webp 3,7 MB · Görüntüleme: 15
@EFI Shell, ben düz modelinden bahsediyorum. Ayrıca Dual Drive olanı da var bende, onla da format atıyordum. O da boot destekliyor. Toby Fox dedi: @EFI Shell, hızlı sayılır ama fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir bellek. 64 GB belleğe 700 TL verilmez. O paraya 128GB SanDisk Ultra Luxe var. Genişletmek için tıkla...
EFI Shell Yetkin Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 615 Çözümler 14 Beğeniler 449 Yer ÇANKAYA/ANKARA 27 Şubat 2026 #13 Toby Fox dedi: @EFI Shell, ben düz modelinden bahsediyorum. Ayrıca dual drive olanı da var bende, onla da format atıyordum. O da boot destekliyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki sizinki edilebilenlerden biri. WD niye böyle bir şey yaptı bilmiyorum ama bu saçmalık + haksızlık. Hangi çeşidi denk gelecek onu da anlamanın yolu yok. Mahkemeye vermek lazım aslında ama uğraştırıcı. Benim ki: https://www.epey.com/usb-bellek/sandisk-ultra-dual-drive-luxe-sdddc4-064g-g46.html
Toby Fox dedi: @EFI Shell, ben düz modelinden bahsediyorum. Ayrıca dual drive olanı da var bende, onla da format atıyordum. O da boot destekliyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki sizinki edilebilenlerden biri. WD niye böyle bir şey yaptı bilmiyorum ama bu saçmalık + haksızlık. Hangi çeşidi denk gelecek onu da anlamanın yolu yok. Mahkemeye vermek lazım aslında ama uğraştırıcı. Benim ki: https://www.epey.com/usb-bellek/sandisk-ultra-dual-drive-luxe-sdddc4-064g-g46.html