Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ulivii

Uzman
CS'yi 1280x1024'te oynuyorum. Dün fullscreen yapayım dedim, maçın ortasında oyun kapandı. Artık açılıp direkt kapanıyor. CFG'yi sildim, dosyaları doğruladım fakat düzelmedi.
Üstelik düşük bellek hatası veriyor açılırken.
1-2 hafta önce Rust'ta sorun yoktu. Artık Rust'a da giremiyorum. Herhangi bir sunucuya girerken kapanıyor oyun direkt.
Hatta rust kapanınca ana monitörümün sinyali kesiliyor anlayamadığım şekilde :D

Format harici çözümü olan var mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Sorun ekran kartı gibi duruyor. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapın derim.

Sorun ekran kartı gibi duruyor. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapın derim.

Çözüm

Hocam CS çözüldü fakat Rust aynı maalesef.

Hocam sanal bellek değerleri ile bayağı oynadım bir şey değişmedi. Ayarlarım düşükte.
Ayarlar ile oynamak yerine otomatik yönet demelisiniz. Manuel çalışmasına gerek yok.

• Denetim Masası - Sistem - Gelişmiş sistem ayarları - Performans (Ayarlar) - Gelişmiş - Sanal bellek.
  • “Tüm sürücüler için disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet”i açın.

Ayarlar ile oynamak yerine otomatik yönet demelisiniz. Manuel çalışmasına gerek yok.

• Denetim Masası - sistem - gelişmiş sistem ayarları - performans (ayarlar) - gelişmiş - sanal bellek.
  • “Tüm sürücüler için disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet”i açın.

Hocam onu yaptığımda düzelmemişti ve normalde 8 GB olarak kullanıyordum. Minimum 16 GB maximum 32 GB yaptım düzeldi. Umarım SSD'ye çok sorun yaratmaz.

Yardım için teşekkür ederim. @Lotr Manyağı.