Rusya'da veba virüsü görüldü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Miles Upshur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
  • Etiketler Etiketler
    rusya
erken teşhiste antibiyotiği basıp sıfırlıyorlar.
Dediğin gibi olsa bu labrotuvar çalışanı antibiyotik almayı akıl etmemiş midir sence, korkulan o değil yeni bir varyant ortaya çıkması.

@Relapse, Ayrıca tüm virüsleri forumda genel olarak ilk ben duyuruyorum yani her sene Corona'nın varyantlarını duydum ama hiçbir zaman her sene veba hastalığı çıktığını duymadım. Çok tehlikeli bir labrotuvar kapsülünden çıkan bir veba ile herhangi bir veba ile bunu karşılaştırmak hata olur. Kimseye korku pompalamıyorum ama Rusya daha net bilgi verirse bende daha net konuşabilirim. Adamlar bilgi vermiyor hafif bir şey olsa hafif derler geçerler.

Dediğin gibi olsa bu labrotuvar çalışanı antibiyotik almayı akıl etmemiş midir sence, korkulan o değil yeni bir varyant ortaya çıkması.

Bakteriler virüs gibi iki günde mutasyon geçirip "yeni varyant" çıkaramaz, genetik yapıları sabittir. Bana göre bu haber şöyle tamamen bizim basının tık tuzağı ve felaket tellallığı. Rusya'nın kendi gündeminde veya medyasında olayın esamesi bile okunmuyormuş zaten, adamların umurunda bile değil. Bizimkiler her zamanki gibi Rusya'daki rutin bir vaka takibini alıp "pandemi kapıda" diye köpürtmüş, ciddiye alınacak bir tarafı yok.

Rusya'da bir laboratuvar çalışanının hayatını kaybetmesi, ölüm nedeninin veba olabileceği iddialarını gündeme getirdi. Temaslı yaklaşık 200 kişi tedbir amacıyla kontrol altına alınırken, gözler Rusya'ya çevrildi. Ancak resmi açıklamalara göre laboratuvar çalışanının ölüm nedeni veba değil, zatürre olarak açıklandı. Veba salgınına işaret eden herhangi bir bulguya da rastlanmadığı bildirildi.

Yazıyor vallahi haberde artık habere inanmaktan başka seçenek yok.

Yok estagfurullah hocam, ben sana bir şey demiyorum asla, muhabbet ediyoruz şurada.

Bunu konu başında da belirttim zaten ilk başta veba kabul ettiler sonra zatürreye döndürdüler, Covid-19 pandemisi yüzünden Çin'den herkes nefret ediyor, hangi ülke ülkesinden yanlışlıkla yeni bir virüsün yayılmaya başladığını kabul etsin. Sunduğun açıklamalar durumla ters orantılı gidiyor, dediğin gibi antibiyotikle geçebilen bir veba olsa o kadın ölmezdi. Ölmeseydi haklı olabilirdin ama veba yüzünden ölmüş bir kadın var.

Yok estagfurullah hocam, ben sana bir şey demiyorum asla, muhabbet ediyoruz şurada.
Biliyorum hocam gerginlik varmış gibi yansıttıysam kusura bakmayın.

@Relapse, Umarım ben yanılıyorumdur sen haklısındır. Senin haklı olmanı istiyorum bende inan ama görünen tablo pek olumlu değil.

Bakıcağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…