Rüyalar beynimizdeki duygular hakkında bilgi verir mi?

Rüyalar sizce duygularınızı yansıtır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    9

Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Arkadaşlar siz gördüğünüz rüyaların beyninizdeki duygular hakkında bilgi verdiğine inanıyor musunuz? Yoksa bu rüyalar öylesine olan bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm, mantıklı bir şekilde düşünelim. Rüyalar nerede gerçekleşiyor? Aha, cevabı buldum: beynimizde gerçekleşiyor. Hmm, mantıklı bir şekilde tekrar düşünelim. Duygular nerede gerçekleşiyor? Onu da buldum: beynimizde. Sence, kanka, vermemesi ihtimali var mı?

Bazı zamanlar hiç düşünmediğim şeyleri de görüyorum. Yani boş yere. Bunlar bir duygumu ifade etmiyor mesela.

Bazı zamanlar hiç düşünmediğim şeyleri de görüyorum. Yani boş yere. Bunlar bir duygumu ifade etmiyor mesela.
Bu da olabilir. Rüya illa her zaman duyguları ve düşünceleri yansıtacak diye bir şey yok. Bazen hiçbir anlam ifade etmeyen, saçma rüyalar da görebilirsiniz.

Vay be. Demek ki aslında takmadığımız sandığımız şeyleri bilinçaltımız takıyor ve bize onu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…