Şişman Adam 88 Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.643 Makaleler 5 Çözümler 159 Beğeniler 3.352 Yer Ankara Bugün 17:07 #1 İhtiyacım olduğundan satın almayacağım. Kullanım amacım oyun da değil. Sadece kendimce birtakım şeyler kurcalayacağım kart ile. Bu sebeple acelem yok. Elinde olan varsa ve satmak isteyen varsa yazabilir veya rapor gönderebilir. Kolay gelsin.
İhtiyacım olduğundan satın almayacağım. Kullanım amacım oyun da değil. Sadece kendimce birtakım şeyler kurcalayacağım kart ile. Bu sebeple acelem yok. Elinde olan varsa ve satmak isteyen varsa yazabilir veya rapor gönderebilir. Kolay gelsin.
xsharke 88 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.281 Çözümler 10 Beğeniler 2.127 Yer İstanbul Bugün 17:07 #2 RX 560 alıyor musunuz?
KS KS Şişman Adam 88 Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.643 Makaleler 5 Çözümler 159 Beğeniler 3.352 Yer Ankara Bugün 17:09 #3 xsharke dedi: RX 560 alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kaç GB VRAM'i var? Düşündüğünüz ücret nedir?
xsharke dedi: RX 560 alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kaç GB VRAM'i var? Düşündüğünüz ücret nedir?
xsharke 88 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.281 Çözümler 10 Beğeniler 2.127 Yer İstanbul Bugün 17:11 #4 Şişman Adam dedi: Kaç GB VRAM'i var? Düşündüğünüz ücret nedir? Genişletmek için tıkla... Arkadaşta var, satmayı düşünüyordu en son. Hâlâ satıyor mu bilmiyorum, onun için yazdım. Eğer alacaksanız soracağım. 4 GB VRAM var.
Şişman Adam dedi: Kaç GB VRAM'i var? Düşündüğünüz ücret nedir? Genişletmek için tıkla... Arkadaşta var, satmayı düşünüyordu en son. Hâlâ satıyor mu bilmiyorum, onun için yazdım. Eğer alacaksanız soracağım. 4 GB VRAM var.
KS KS Şişman Adam 88 Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.643 Makaleler 5 Çözümler 159 Beğeniler 3.352 Yer Ankara Bugün 17:12 #5 xsharke dedi: Arkadaşta var, satmayı düşünüyordu en son. Hala satıyor mu bilmiyorum, onun için yazdım. Eğer alacaksanız soracağım. 4 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Önceliğim 8 GB VRAM olması. Şimdilik sormayın o halde. İlerde duruma göre sizinle iletişime geçeceğim. İlginiz için teşekkür ederim.
xsharke dedi: Arkadaşta var, satmayı düşünüyordu en son. Hala satıyor mu bilmiyorum, onun için yazdım. Eğer alacaksanız soracağım. 4 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Önceliğim 8 GB VRAM olması. Şimdilik sormayın o halde. İlerde duruma göre sizinle iletişime geçeceğim. İlginiz için teşekkür ederim.