U ultrAslan Gelişen Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 5 17 Nisan 2025 #11 ACN dedi: 4 GB VRAM modeli hocam. Kart çok eski olduğu için AMD'nin bunu çözdüğünü düşünmek yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz yaz aldım bende. Sorun devam ediyor. Yanlış anlamayın ben kartı kötülemiyorum ama alacaksanız bunları bilerek alın.
ACN dedi: 4 GB VRAM modeli hocam. Kart çok eski olduğu için AMD'nin bunu çözdüğünü düşünmek yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz yaz aldım bende. Sorun devam ediyor. Yanlış anlamayın ben kartı kötülemiyorum ama alacaksanız bunları bilerek alın.
KS KS A ACN Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 290 Beğeniler 67 17 Nisan 2025 #12 ultrAslan dedi: Geçtiğimiz yaz aldım bende. Sorun devam ediyor. Yanlış anlamayın ben kartı kötülemiyorum ama alacaksanız bunları bilerek alın. Genişletmek için tıkla... amd hala driver desteğini kesmemiş geçen ay bile yayınlamış gördüğüm kadarıyla hala nasıl düzeltemediler
ultrAslan dedi: Geçtiğimiz yaz aldım bende. Sorun devam ediyor. Yanlış anlamayın ben kartı kötülemiyorum ama alacaksanız bunları bilerek alın. Genişletmek için tıkla... amd hala driver desteğini kesmemiş geçen ay bile yayınlamış gördüğüm kadarıyla hala nasıl düzeltemediler
xahve Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 850 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 570 17 Nisan 2025 #13 RX5000 serisi artık alınmamalı, zaten çok sorunlu bir seriydi. RX7600 tavsiye ederim ucuz olarak.
U ultrAslan Gelişen Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 5 17 Nisan 2025 #14 ACN dedi: AMD hala driver desteğini kesmemiş geçen ay bile yayınlamış gördüğüm kadarıyla hala nasıl düzeltemediler. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD bu sorunu 6000 serisi ile çok büyük oranda düzeltti. Eski kartlar olduğu için bilerek düzeltmiyor olabilirler. Yeni kartlara yönlendirmek için. Çünkü RX 5700 XT taş gibi karttır mesela ama birçok insan bu sorunlardan dolayı uzak kalır.
ACN dedi: AMD hala driver desteğini kesmemiş geçen ay bile yayınlamış gördüğüm kadarıyla hala nasıl düzeltemediler. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD bu sorunu 6000 serisi ile çok büyük oranda düzeltti. Eski kartlar olduğu için bilerek düzeltmiyor olabilirler. Yeni kartlara yönlendirmek için. Çünkü RX 5700 XT taş gibi karttır mesela ama birçok insan bu sorunlardan dolayı uzak kalır.