RX 570 8 GB düşük oyun performansı

VenomBey

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Sistemim:
  • i3-10100
  • RX570 8 GB Armor.
  • 16 RAM.
Bulunuyor.
Ona rağmen Valorant'ta 150 civarı sabit değil ama düşüyor. LoL'de de 100 FPS alıyorum. Nedeni nedir acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • i3-10100
  • RX570 8 GB Armor.
  • 16 RAM.
Bulunuyor.
Ona rağmen Valorant'ta 150 civarı sabit değil ama düşüyor. LoL'de de 100 FPS alıyorum. Nedeni nedir acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

BIOS güncellemesi yapın.
Güncel değilse driverları güncelleyin, özellikle ekran kartı ve çipset.

Valorant’ı bilmem de LoL çöpünde normal. i7 12700H / RTX 3070 makineyle benim FPS bile 150’lere kadar düşüyor. i7 10750H / 2060’lı makineyle 100’ün altına iniyordu.

İkisi de diğer oyunlarda hiç sorun çıkarmadığına göre Riot oyun yapmaktan bir *** anlamıyor diyebiliriz.

BIOS güncellemesi yapın.
Güncel değilse driverları güncelleyin, özellikle ekran kartı ve çipset.

BIOS güncellemesi bilgisayarı aldığımdan beri hiç yapmadım etki eder mi gerçekten? Bilgisayarın başına bir şey gelsin istemiyorum.

Hangi grafik ayarlarında oynuyorsun?

En düşük ayarlarda 1920x1080 oynuyorum. En düşük ayarlarda daha çok sevdiğim için oynuyorum.

Valorant'ı bilmem de LoL çöpünde normal. i7 12700H / RTX 3070 makineyle benim FPS bile 150'lere kadar düşüyor. i7 10750H / 2060'lı makineyle 100'ün altına iniyordu.

İkisi de diğer oyunlarda hiç sorun çıkarmadığına göre Riot oyun yapmaktan bir *** anlamıyor diyebiliriz.

Gerçekten saçmalık.

Hocam underclock, undervolt deneyebilirsin veya sürücüleri değiştirebilirsin.

Araştıracağım hocam ama PSU'dan dolayı yapamayabilirim.

• i3-10100
  • RX570 8 GB Armor.
  • 16 RAM.
Bulunuyor.

Valorant daha çok işlemci ağırlıklı bir oyun işlemcinizde yeterli gözüküyor uzun süredir format atmadıysanız atın, driverları güncelleyin önerim AMD'nin sitesinden Auto detect and install ile kurmanız olacaktır farklı sürücüleride kuruyor ve BIOS güncellemelerini yapmanız uygun sürümü indirmeniz halinde sorun yaşamazsınız.

Denediginiz iki oyun da oldukca CPU agirlikli ve birkac cekirdekten oteye adapte olamayan oyunlar. Bunun uzerine dusuk ayarlarda oynuyorsunuz. Tamamen CPU limitlisiniz. Bu durumda degerleriniz iyidir bile diyebilirim.

GPU'nun gercekten tam performans verip veremedigini bu iki oyunda olcmeniz cok zor. Unigine Superposition ile benchmark yapip degerlerinizi paylasin, o zaman anlasilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt