Çözüldü RX 570 ile 240 Hz monitörde dinamik yenileme hızı neden desteklenmiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ismaillll

Üyecik
Ekranı yeni aldım. Dinamik yenileme hızı (FreeSync / Adaptive Sync) desteklenmiyor. Ekran kartım AMD Radeon RX 570. Ne yapmam lazım? Monitörü 240 Hz aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dinamik yenileme hızı ve değişken yenileme hızı farklı şeyler. FreeSync/GSync değişken yenileme hızı adıyla grafik seçeneklerinde oluyor.
Dinamik yenileme hızı ve değişken yenileme hızı farklı şeyler. FreeSync/GSync değişken yenileme hızı adıyla grafik seçeneklerinde oluyor.

Çözüm
Varsayılan ayarlara girdiğimde değişikliklerinizi görmek için uygulamanızı veya oyununuzu yeniden başlatmanız gerekiyor diyor

Varsayılan ayarlara girdiğimde değişikliklerinizi görmek için uygulamanızı veya oyununuzu yeniden başlatmanız gerekiyor diyor

Tamam, o bir hata değil zaten. Değişken yenileme hızı açıldıktan sonra açılacak uygulamalarda geçerli olduğunu söylüyor.

Tamam, o bir hata değil zaten. Değişken yenileme hızı açıldıktan sonra açılacak uygulamalarda geçerli olduğunu söylüyor.
Yani ne tür bi çözüm yapmam lazım o tiki açmam için oyunlarda bı sknti yaşar mıyım

Dosya Ekleri

• 17626985478818721092718232845309.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 56
Yani ne tür bi çözüm yapmam lazım o tiki açmam için oyunlarda bı sknti yaşar mıyım

Gelişmiş grafik ayarlarına basıp değişken yenileme hızını açman lazım freesync açmak istiyorsan. Açsan da açmasan da sıkıntı yaşamazsın.

Gelişmiş grafik ayarlarına basıp değişken yenileme hızını açman lazım freesync açmak istiyorsan. Açsan da açmasan da sıkıntı yaşamazsın.
Yani bu bir hata değil 240 destelemesinde veya tepkimesinde bı sknti olmaz doğru mu anladım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…