I ismaillll Üyecik Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 9 Kasım 2025 #1 Ekranı yeni aldım. Dinamik yenileme hızı (FreeSync / Adaptive Sync) desteklenmiyor. Ekran kartım AMD Radeon RX 570. Ne yapmam lazım? Monitörü 240 Hz aldım. Sürprizbozan: Görseller Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2025
Ekranı yeni aldım. Dinamik yenileme hızı (FreeSync / Adaptive Sync) desteklenmiyor. Ekran kartım AMD Radeon RX 570. Ne yapmam lazım? Monitörü 240 Hz aldım. Sürprizbozan: Görseller
Çözüm K13N 9 Kasım 2025 Dinamik yenileme hızı ve değişken yenileme hızı farklı şeyler. FreeSync/GSync değişken yenileme hızı adıyla grafik seçeneklerinde oluyor.
Dinamik yenileme hızı ve değişken yenileme hızı farklı şeyler. FreeSync/GSync değişken yenileme hızı adıyla grafik seçeneklerinde oluyor.
K13N Başarılı Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 84 Çözümler 2 Beğeniler 74 9 Kasım 2025 #2 Dinamik yenileme hızı ve değişken yenileme hızı farklı şeyler. FreeSync/GSync değişken yenileme hızı adıyla grafik seçeneklerinde oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Dinamik yenileme hızı ve değişken yenileme hızı farklı şeyler. FreeSync/GSync değişken yenileme hızı adıyla grafik seçeneklerinde oluyor.
KS KS I ismaillll Üyecik Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 9 Kasım 2025 #3 K13N dedi: Dinamik yenileme hızı ve değişken yenileme hızı farklı şeyler. FreeSync/GSync değişken yenileme hızı adıyla grafik seçeneklerinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan ayarlara girdiğimde değişikliklerinizi görmek için uygulamanızı veya oyununuzu yeniden başlatmanız gerekiyor diyor ismaillll dedi: Varsayılan ayarlara girdiğimde değişikliklerinizi görmek için uygulamanızı veya oyununuzu yeniden başlatmanız gerekiyor diyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
K13N dedi: Dinamik yenileme hızı ve değişken yenileme hızı farklı şeyler. FreeSync/GSync değişken yenileme hızı adıyla grafik seçeneklerinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan ayarlara girdiğimde değişikliklerinizi görmek için uygulamanızı veya oyununuzu yeniden başlatmanız gerekiyor diyor ismaillll dedi: Varsayılan ayarlara girdiğimde değişikliklerinizi görmek için uygulamanızı veya oyununuzu yeniden başlatmanız gerekiyor diyor Genişletmek için tıkla...
K13N Başarılı Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 84 Çözümler 2 Beğeniler 74 9 Kasım 2025 #4 ismaillll dedi: Varsayılan ayarlara girdiğimde değişikliklerinizi görmek için uygulamanızı veya oyununuzu yeniden başlatmanız gerekiyor diyor Genişletmek için tıkla... Tamam, o bir hata değil zaten. Değişken yenileme hızı açıldıktan sonra açılacak uygulamalarda geçerli olduğunu söylüyor. Artı 0 Eksi
ismaillll dedi: Varsayılan ayarlara girdiğimde değişikliklerinizi görmek için uygulamanızı veya oyununuzu yeniden başlatmanız gerekiyor diyor Genişletmek için tıkla... Tamam, o bir hata değil zaten. Değişken yenileme hızı açıldıktan sonra açılacak uygulamalarda geçerli olduğunu söylüyor.
KS KS I ismaillll Üyecik Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 9 Kasım 2025 #5 K13N dedi: Tamam, o bir hata değil zaten. Değişken yenileme hızı açıldıktan sonra açılacak uygulamalarda geçerli olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yani ne tür bi çözüm yapmam lazım o tiki açmam için oyunlarda bı sknti yaşar mıyım Dosya Ekleri 17626985478818721092718232845309.webp 2,6 MB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi
K13N dedi: Tamam, o bir hata değil zaten. Değişken yenileme hızı açıldıktan sonra açılacak uygulamalarda geçerli olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yani ne tür bi çözüm yapmam lazım o tiki açmam için oyunlarda bı sknti yaşar mıyım
K13N Başarılı Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 84 Çözümler 2 Beğeniler 74 9 Kasım 2025 #6 ismaillll dedi: Yani ne tür bi çözüm yapmam lazım o tiki açmam için oyunlarda bı sknti yaşar mıyım Genişletmek için tıkla... Gelişmiş grafik ayarlarına basıp değişken yenileme hızını açman lazım freesync açmak istiyorsan. Açsan da açmasan da sıkıntı yaşamazsın. Artı 0 Eksi
ismaillll dedi: Yani ne tür bi çözüm yapmam lazım o tiki açmam için oyunlarda bı sknti yaşar mıyım Genişletmek için tıkla... Gelişmiş grafik ayarlarına basıp değişken yenileme hızını açman lazım freesync açmak istiyorsan. Açsan da açmasan da sıkıntı yaşamazsın.
KS KS I ismaillll Üyecik Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 9 Kasım 2025 #7 K13N dedi: Gelişmiş grafik ayarlarına basıp değişken yenileme hızını açman lazım freesync açmak istiyorsan. Açsan da açmasan da sıkıntı yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Yani bu bir hata değil 240 destelemesinde veya tepkimesinde bı sknti olmaz doğru mu anladım ? Artı 0 Eksi
K13N dedi: Gelişmiş grafik ayarlarına basıp değişken yenileme hızını açman lazım freesync açmak istiyorsan. Açsan da açmasan da sıkıntı yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Yani bu bir hata değil 240 destelemesinde veya tepkimesinde bı sknti olmaz doğru mu anladım ?
K13N Başarılı Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 84 Çözümler 2 Beğeniler 74 9 Kasım 2025 #8 ismaillll dedi: Yani bu bir hata değil 240 destelemesinde veya tepkimesinde bı sknti olmaz doğru mu anladım ? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
ismaillll dedi: Yani bu bir hata değil 240 destelemesinde veya tepkimesinde bı sknti olmaz doğru mu anladım ? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS I ismaillll Üyecik Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 9 Kasım 2025 #9 K13N dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam çok sağ olun teşekkür ederim. Artı 0 Eksi