Almayın daha iyi. 20-25k para biriktirip alacağın sıfır sistem her şekilde bu çöpten daha iyi olacaktır. İkinci el tarafına sadece ekran kartı için yanaşsan orada bile şanslısın ama onu da istemiyorsun sanırım.
Toplamda 17.7k. Eğer bütçeni aşırı zorlarsa RAM'i şu anlık 1x8 şeklinde alabilirsin ileride 2x8 yaparsın. Bütçe kısıtlı olduğundan kasa almanı önermem uzay montaj idare edebilirsin.
A750 de çok efsane bir kart değil fakat WattMan580'den çok daha iyi bir seçenek olduğu kesin.
Toplamda 17.7k. Eğer bütçeni aşırı zorlarsa RAM'i şu anlık 1x8 şeklinde alabilirsin ileride 2x8 yaparsın. Bütçe kısıtlı olduğundan kasa almanı önermem uzay montaj idare edebilirsin.
A750 de çok efsane bir kart değil fakat WattMan580'den çok daha iyi bir seçenek olduğu kesin.
RX400 500 serilerinde WattMan sorunu çok görülüyor kendim kullanıyorum ve düzenli olarak her gün 1 2 kere sistem kapanıp açılıyor bazen driver kendi kendine siliniyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum Oyuna giriyorum birden sistem kilitleniyor ve kasadaki güç düğmesine basmadığım sürece asla kendine gelmiyor.
Kısacası RX580 kumar gibi bir kart.
2. el ekran kartı olarak önerim AMD olarak 6600XT olur NVIDIA olarak bütçeni geçmiyorsa 2070 olabilir bu aralar fiyatlara çok hakim değilim.
RX400 500 serilerinde WattMan sorunu çok görülüyor kendim kullanıyorum ve düzenli olarak her gün 1 2 kere sistem kapanıp açılıyor bazen driver kendi kendine siliniyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum oyuna giriyorum birden sistem kilitleniyor ve kasadaki güç düğmesine basmadığım sürece asla kendine gelmiyor.
Kısacası RX580 kumar gibi bir kart.
2. el ekran kartı olarak önerim AMD olarak 6600XT olur NVIDIA olarak bütçeni geçmiyorsa 2070 olabilir bu aralar fiyatlara çok hakim değilim.