RX 580 çalışıyor ama bilgisayar algılamıyor

Kadirizm

Becerikli
Yer
Kayseri
2. el sistem aldım eve geldim elimdeki SSD'yi taktım ve çalıştırdım. Sorun şu ekran kartının fanı dönüyor görüntü geliyor ama DirectX tani aracını açtığımda yonga türünde AMD atombıos yazıyor. Ordyaken sistemi test ettim neden böyle oldu anlamadım. Bu arada hiçbir driveri yükleyemedim internete bile bağlanamadim yardımcı olursanız sevinirim. Bu kabloyu boş bıraktığım için mı böyle oldu?

IMG_20240708_224426.webp
IMG_20240708_215652.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam nereden kuracağım dememiş, "İnternet'e bağlanamıyorum, nasıl kuracağım?" demiş. "İnternet'e erişip indirin." demek bir cevap değil.

SSD'yi laptopa taktım şimdi internete eriştim. Gerekli sürücüleri buradan yükleyip tekrardan sisteme takacağım.

@Kadirizm

Ethernet kablosu ile İnternet'e bağlanın. Yoksa alın. Sonrasında bu siteden kuracaksınız:

Hocam bunu indirirsem kendi sürücüleri kuruyor mu yoksa sadece ekran kartı driverini mi kuruyor?

Hocam indirdim geri sisteme taktım, programı kurarken internet bağlantısı istediği için kuramadım

Ekran kartı driverini kurdum Wi-Fi için driveri nereden bulacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'yi laptopa taktım şimdi internete eriştim. Gerekli sürücüleri buradan yükleyip tekrardan sisteme takacağım.

Hocam bunu indirirsem kendi sürücüleri kuruyor mu yoksa sadece ekran kartı driverini mi kuruyor?

Hocam indirdim geri sisteme taktım, programı kurarken internet bağlantısı istediği için kuramadım

Ekran kartı driverini kurdum Wi-Fi için driveri nereden bulacağım?
Anakart modelini kendi sitesinde açıp orada destek bölümünde sürücüleri vardır. Lakin masaüstü pc de genelde wifi bağlantısı olmaz, Ayrı bir cihaz alıp internete öyle bağlarsınız resimdeki gibi aparatlar. Yeni model ve pahalı bir anakartınız yoksa içinde laptop gibi wifi özelliği olmaz genelde. Kablolu int bağlarsanız modemden filan sol alttaki arama bölümüne windows update yazarak tüm sürücüleri otomatik yüklersiniz. Tabi internet yine olmaz Anakart özelliği yada wifi adaptörü takılı olmadığı sürece.

Hızlıca int lazımsa driver sürücüsünü indirmişsiniz zaten. Geçici olarak telefon internetini bağlayabilirsiniz kablosuyla. Tabi bununla güncelleme yapmayın tavsiye etmem int paketi filan kalmaz bitirir hızlıca. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 1720483745077.webp
    1720483745077.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt