RX 580 PSU önerisi

Bütçe
2000-2300

Duende

Üyecik
RX 580 için 2 PCI-e kablolu, fiyatı en fazla 2K olacak, uzun bir süre kullanacağım güç kaynağı arıyorum.

Aklımda MSI A650BNL var fakat biraz araştırma yaptığımda herkesin bu ürün hakkında farklı şeyler söylediğini gördüm ve alıp almama konusunda kararsızım.
Onun dışında güvenilir bir markadan almak istiyorum ve ikinci el kesinlikle düşünmüyorum. Bu fiyata daha iyi bir model varsa önerilerinize açığım, yaklaşık 2 aydır PSU araştırıyorum

150 200 watt çeken bir kart için 2 ay boyunca PSU aramak biraz abartı olmuş kardeşim, bahsettiğin modelde galiba 2 sürüm vardı birisi iyi birisi kötüydü o yüzden kafa karışıklığı çekmiş olabilirsin.

Bende RX 580 almayı düşünüyorum iyisi ve kötüsü derken biraz açar mısın?

Farklı forumlarda da enermax çokca önerildi ama pek güven verdiğini söyleyemeyeceğim bu psunun bana 1 yıl sonra arıza geçirme ihtimali olan bir şey istemiyorum, çok uzun bir süre parça değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü

Haklısınız elbette ama seçenekler arasında en iyisini seçmeye çabalıyorum ve daha önce kendi başıma parça araştırmadım hiç o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Çoğu model zaten aynı yapıyı ya da minimal farklarla oluşturulup satılıyor. Sorunsuz PSU modelleri istiyorsan maalesef fiyatları yüksek oluyor, bence ortalama kalitede modeller işini görür.

Çoğu model zaten aynı yapıyı ya da minimal farklarla oluşturulup satılıyor. Sorunsuz PSU modelleri istiyorsan maalesef fiyatları yüksek oluyor, bence ortalama kalitede modeller işini görür.
Hmmn peki önerilenlerden alınabilecek en iyisi hangisi tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…