RX 580 sistemde OBS ve Radeon Live'da düşük video kalitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 299

MSE

Çalışkan
RX580 ekran kartım ve Ryzen 5 3600 işlemcim var. Monitörüm henüz gelmediği için şu anda 1440x900 çözünürlüklü bir monitör kullanıyorum. Ancak OBS'de video ayarlarını 30.000 olarak ayarlamama rağmen videolar çok bulanık oluyor; YouTube'a yüklerken 720p olarak görünüyor ve kalite aşırı düşük. Radeon Live'da da aynı şekilde 30 Mbps ayarlı olmasına rağmen görüntü kalitesi kötü, dosya boyutu da yüksek olmasına rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
OBS ayarlarından video kısmına girdiğinizde çıkış çözünürlüğünüzü kontrol edin 720p kalmış olabilir.

OBS ayarlarından video kısmına girdiğinizde çıkış çözünürlüğünüzü kontrol edin 720p kalmış olabilir.
Ayarlarım böyle, çok kez kontrol ettim. 1080p video çeksem yanlarda siyah çizgi kalıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_5.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_6.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_7.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 82
Ayarlarım böyle çok kez kontrol ettim ki 1080p video çeksem yanlarda siyah çizgi kalıyor.

Normal çözünürlüğünüz 1440x900 mü? Eğer 1920x1080 ise temel çözünürlüğü ve çıkış çözünürlüğünü 1920x1080 olarak değiştirin.

Normal çözünürlüğünüz 1440x900 mü? Eğer 1920x1080 isetemel çözünürlüğü ve çıkış çözünürlüğünü 1920x1080 olarak değiştirin.
Konuda monitörümün 1400x900 oldugunu eklemiştim.

Konuda monitörümün 1400x900 oldugunu eklemiştim.

Evet o kısmı atlamışım kusura bakmayın. Kayıt kısmındaki ayarları gösteriğim gibi değiştirip dener misiniz?

Resme ki gibi şeylerden yok bende olanları da değiştirince böyle oluyor.

Kodlama şekliyle alakalı AMD kartlarda bu seçenek yok ama sizdekide aynı işlevi görüyor o şekilde deneyin.

cq seviyesi olayı nvdia için iyi diye biliyorum ki dediklerini yaptım olan ayarlarla bu şekil oluyor işte başka ayar yok çünkü senin panelinle benimki farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…